Pada śnieg, he
W szczecinie ani grama sniegu 
Seraf napisał(a):No biało, można się bawić ale krzywie się strasznie jak słyszę bryłki soli odbijające się od lakieru
A ja już kręciłam kółeczka wczoraj na tym śniegu
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Jest dobrze
oesy Efką w takich warunkach są piękne
u mnie jakieś 15cm śniegu i cały czas sypie 
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
U nas to samo, wczoraj moja mazda mogła być rozbita, bo tak wyszło że trzeba było albo stać w korku godzinę albo jechać mało uczęszczaną drogą, wybrana druga opcja a tam lekki koreczek, trzeba było się zatrzymać pod górkę a później ruszyć....
lód na drodze przykryty suchym śniegiem i młody stażem kierowca za kierownicą, więcej mówić nie trzeba. Na szczęście się udało bezboleśnie stamtąd wyjechać
Pobawic to się na śniegu można, ale wystarczy niewiele białego puchu do tego
A nie, ze muszę odkopywać rano samochód, żeby móc wogóle nim ruszyć. Ciekawe czy znowu będzie:
Dzisiaj już pomagałem takim wyjeżdżać pod górkę i z parkingu
Dominator napisał(a):Pobawic to się na śniegu można, ale wystarczy niewiele białego puchu do tegoA nie, ze muszę odkopywać rano samochód, żeby móc wogóle nim ruszyć. Ciekawe czy znowu będzie:
Podjezdzam tam Jeepem to byla najwieksza frajda zimy
A u mnie cały czas sypie
więc trzeba było się trochę poślizgać 

- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
ale ja wam zazdroszcze 
Wyślij na pw adres to Ci wyśle trochę go w paczce 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
W Lublinie wczoraj wieczorem było ślicznie.. Tylko ludzie się dziwnie w przystanku patrzyli jak Jeepem z bocznej w główną wjeżdżałem praktycznie tyłem 

Jaaaa no ale mnie wkurzacie 
a idzcie w [tiiit].... <obrazony>
W Rzeszowie dalej sypie białym puchem 

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL