Dlatego najpierw zanim się zacznie stosować powinno się na próbę wziąć trochę i zobaczyć jak reaguje organizm
Kulturystyka/lekkoatletyka – ćwiczenia, porady, dieta
Całe szczęście kupiłam tylko 500g więc nawet jak wyrzucę nic się nie stanie. Pije od 3 dni 2 razy dziennie mieszane z mlekiem.
Spróbujemy z wodą może minie.
Troszkę zła jestem bo kupiłam jakiś czas temu, naprosiłam się żeby brał a tutaj latrynia
Spróbujemy z wodą może minie.
Troszkę zła jestem bo kupiłam jakiś czas temu, naprosiłam się żeby brał a tutaj latrynia
500g to pewnie zakupiłaś mężowi Megabola 737
10 pln to nie majątek. Znajomy to kiedyś żarł to opowiadał, że po każdej porcji leciał na sraczyk
Akurat miałem wtedy na zbyciu Super Mass'a z Hi-Tec'a i na tym już nie miał tego problemu.

W skrócie można powiedzieć, że gainer to taki pseudoposiłek. Węglowodany + białko z przewagą tych pierwszych. Co daje? Brzucha wypycha
Taka porcja energii jak nie możesz zjeść posiłku normalnego. W tym przypadku ma pomóc w nabraniu ciała, ale nie mięśni bo mięśnie od tego same nie rosną.
No niby tak ale nie do końca
Jak pomykasz rowerem to spada Ci poziom glikogenu, energii, i czujesz osłabienie. I dlatego jesz batonik (węgle), żeby podnieść poziom cukrów we krwi. Uzupełnić straty. W przypadku męża anety.f jest inna sytuacja bo on jest szczupły i chce przytyć. Albo ona chce
Jeżeli dostarczy więcej węgli niż potrzebuje jego organizm to glikogen zostanie przekształcony w coś co organizm może łatwiej zmagazynować – tłuszcz. I tak chudzina przybiera na wadze. Równie dobrze zamiast gainera może wciągać 2 obiady więcej ale czasem człowiek nie da rady i łatwiej wypić 300ml takiej odzywki.
Chyba, że coś źle zrozumiałem i namieszałem
Chyba, że coś źle zrozumiałem i namieszałem

Magician dobrze zrozumiałeś. To ja chcę żeby przytył bo zaczyna wyglądać jak z Oświęcimia.
W sumie z powodu pracy je dwa posiłki dziennie przez co żołądek się skurczył i je za mało.
Gainer to Nasza ostatnia deska ratunku
W sumie z powodu pracy je dwa posiłki dziennie przez co żołądek się skurczył i je za mało.
Gainer to Nasza ostatnia deska ratunku