a tak na poważnie to chciałbym wybrać się czymś fajnym na Tor Poznań i uświadomić sobie jakim jestem kierowcą i ile jeszcze muszę się nauczyć
www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):a tak na poważnie to chciałbym wybrać się czymś fajnym na Tor Poznań i uświadomić sobie jakim jestem kierowcą i ile jeszcze muszę się nauczyć .
PeKa napisał(a):Mnie chyba czeka wycieczka w świętokrzyskie na oględziny. Się baba uparła, że ładne. No brzydkie nie jest, ale od handlarza : /
Gib napisał(a):Znajomy dziś kupił VC 1.9 CDTI w automacie polifta #opelchuj, a tak go namawiałem na Vel Satisa i cały misterny plan w [tiiit].
nemi napisał(a):Możemy też porównać moc z litra – mam wrażenie, że jeden silnik oddaje moc, drugi ciepło i nawet nie ma sensu to porównanie
nemi napisał(a):Hmmmm.... może spelnij moje marzenie i kup xc70?
Kompletnie zwariowałem – może ze starości mentalnej, ale strasznie mi się to podoba. Tylko kryterium rocznika nie spełni
Gib napisał(a):Znajomy dziś kupił VC 1.9 CDTI w automacie polifta #opelchuj, a tak go namawiałem na Vel Satisa i cały misterny plan w [tiiit].
Dominator napisał(a):Odnalazł byś się w tak małych samochodach? Chodzi o wnętrze.
Neonixos666 napisał(a):a tak na poważnie to chciałbym wybrać się czymś fajnym na Tor Poznań i uświadomić sobie jakim jestem kierowcą i ile jeszcze muszę się nauczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości