z mojego rozeznania wyszło ,że są przereklamowane. Po prostu akcja marketingowa była bardzo skuteczna. A sam sprzęt ponoć nie jest jakiś tam specjalnie udany. No ale póki ludzie są nakręceni i ćwiczą to i tak jest ok : )
Kulturystyka/lekkoatletyka – ćwiczenia, porady, dieta
te taśmy 
z mojego rozeznania wyszło ,że są przereklamowane. Po prostu akcja marketingowa była bardzo skuteczna. A sam sprzęt ponoć nie jest jakiś tam specjalnie udany. No ale póki ludzie są nakręceni i ćwiczą to i tak jest ok : )
no przeca to zwykłe taśmy z uchwytami. a oni chcą za to 170zł bo dodali ładne naklejki i płyte z ćwiczeniami
wystarczy kupić dwa uchwyty i trochę mocnej taśmy z karabińczykiem.
choć myślę że można sobie równie dobrze poradzić bez taśm tylko trzeba znać fajne ćwiczenia które można wykonać w warunkach domowych bez żadnego sprzętu

wystarczy kupić dwa uchwyty i trochę mocnej taśmy z karabińczykiem.
choć myślę że można sobie równie dobrze poradzić bez taśm tylko trzeba znać fajne ćwiczenia które można wykonać w warunkach domowych bez żadnego sprzętu
Radex napisał(a):Jak idzie koksy?
A lekkoatleci też mogą być?
Mi się nie udało zrealizować celu:
nemi – 2013-01-03 napisał(a):A ja wczoraj rozpocząłem sezon biegowy 2013![]()
Cel: 1000 km, co wydaje mi się możliwe, o ile nie zaliczę kontuzji.
Kontuzji do tej pory nie zaliczyłem, ale na "liczniku" mam tylko 648 km
Zrealizowałem za to drugi cel: przebiegłem Maraton Warszawski i nie byłem nawet ostatni
Tak czy inaczej: robię te 52 km i buty wrzucam na strych aż do 1.02.2014. Pozwoli mi to pewnie nabrać nowych sił i nowego entuzjazmu i w sezonie 2014 może się uda zrobić ten 1000 km.
Ja muszę sobie kupić jakieś dobre buty do biegania bo po rezonansie kolana okazało się że mam degeneracje jednej z łąkotek, na szczęście nowe więzadło trzyma się jak należy. Boli jedynie w okolicach gdzie było wkręcane mocowanie w kości udowej i pobierany przeszczep z mięśni.
Także u mnie jedynie została na razie siłka jedynie z użyciem ławeczek.
Spróbuje jeszcze skoczyć na basen ale jak w wakacje pływałem to mnie potem strasznie rypało w kolanie.
Także u mnie jedynie została na razie siłka jedynie z użyciem ławeczek.
Spróbuje jeszcze skoczyć na basen ale jak w wakacje pływałem to mnie potem strasznie rypało w kolanie.
Ja w piątek poszedłem ponownie na siłownie, dziś miałem iść ale wczoraj na sali naderwałem czterogłowowego uda (pare lat temu miałem to samo w tym samym miejscu). Jutro pójdę, ale obciążenie nóg odstawiam na 1-1.5 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
O nogi akurat się nie martwię, bo mam najlepiej zbudowane z całego ciała
Ale fakt wiele osób zapomina, że nogi też się ćwiczy
No mi niestety na razie ich ćwiczenie będzie przeszkadzał uraz.
-
2+2=5
Ja w niedzielę zrobiłem nogi tak, że dzisiaj muszę uważać żeby się nie przewrócić. Zakwas jest mega. Dzisiaj zrobiona klatka.
Niestety od 3 tygodni nie robię tricepsa bo kontuzja łokcia się odezwała. Najgorzej, że jak robię inne ćwiczenia to też dokucza. Kolagen z Treca biorę ale zdaje sobie sprawę, że to nic.
Niestety od 3 tygodni nie robię tricepsa bo kontuzja łokcia się odezwała. Najgorzej, że jak robię inne ćwiczenia to też dokucza. Kolagen z Treca biorę ale zdaje sobie sprawę, że to nic.
Magician napisał(a):Ja w niedzielę zrobiłem nogi tak, że dzisiaj muszę uważać żeby się nie przewrócić. Zakwas jest mega. Dzisiaj zrobiona klatka.
Ja też dziś klata – jak u wariata

Co do łokcia, kumpel kiedyś jakieś ścięgno naderwał, bardzo mu pomogły bodajże lasery i podczerwień. Można sobie iść do szpitala/przychodni gdzie to mają i wykupić pare zabiegów za małą sumkę a ponoć bardzo pomaga. A kumpel też miał duże problemy z tym łokciem więc chyba warto spróbować.
Jeszcze taping też ponoć dobry.
Dzięki, z tymi laserami mogę pochodzi i poszukać. Ten taping to rozumiem jakieś plastry – u mnie chyba nie zda egzaminu bo mam coś z kością chyba – kiedyś w firmie w drukarkę tak zajeb... że przez kilka minut nie miałem czucia w ręku. Wystraszyłem się ale u lekarza żadne zdjęcia nic nie wykazały i gdzie bym nie był to wszyscy mówili, że nic tam nie ma i kazali smarować jakimiś ogólnodostępnymi maściami tylko.
Ja z kolei napastuje drązek=podciaganie i ładuje pompki na skosie..
Miałem teraz ponad tydzien przerwy i to niestety za malo, tez cos felernego z łokciem sie dzieje.. A stosunkowo niedawno zacząłem coś cwiczyc (jesli chodzi o ten rok)
Miałem teraz ponad tydzien przerwy i to niestety za malo, tez cos felernego z łokciem sie dzieje.. A stosunkowo niedawno zacząłem coś cwiczyc (jesli chodzi o ten rok)
Magician jakiego kolagenu z Treca używasz, bo widzę, że w ofercie mają 3 rodzaje. A mi by też się przydało coś na kolana + więzadła.
-
2+2=5
U mnie tak idzie że przytyłem 2 kg
i nic mi się nie che, tzn głównie nie mam czasu 
Ale jest adwent nie jem słodkiego wiec może znowu kilogram zrzucę

Ale jest adwent nie jem słodkiego wiec może znowu kilogram zrzucę
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Witam. Zakupiłam mojej połowicy gainera (nie może przytyć z powodu wykonywanej pracy). Niestety coś poszło nie tak i widzimy się tylko gdy dostarczam mu węgielek.
Czy to wina gainera?? Czy po prostu tak już jest po gainerach.
Czy to wina gainera?? Czy po prostu tak już jest po gainerach.