Czateria... 2021
Pisze, że sprawdzić (pewnie skończy się na resecie, jakiś parametr przekroczył chwilowo normę) – jak jest usterka to pisze, że usterka, tak przynajmniej było w poprzedniej generacji ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Bardzo możliwe, że to paliwo, po dolaniu zgasł komunikat, ale tryba awaryjny może dalej być "odpalony". Na razie nie ma co dramatyzować. Nigdy nie słuchałem swojej turbiny, ale jeśli chodzi głośniej, bo np. jakiś wąż czy coś, to również może mieć związek. Zobaczymy.
Kurde, mogłem nie pisać, teraz już brii nie kupi
Kurde, mogłem nie pisać, teraz już brii nie kupi
No jak był i sprawdziłeś to było dalej nie ruszać – sam sobie jesteś winny

Gib napisał(a):generalnie lampa alladyna obwieszcza zgon silnika zazwyczaj, niezależnie od marki.
Niekoniecznie – niekiedy oznacza awarię czujnika ciśnienia oleju.
Jeśli jest mały margines między ciśnieniem roboczym a zapaleniem kontrolki to sygnalizacja potrafi uratować silnik.
Jeden z ciekawszych C5 kiedyś przyjechał na rumuńskich rejestracjach. Przy naciskaniu pedału hamulca zapalał wszystkie kontrolki i generował dźwięk – pisk. Gościu tak jechał z Danii do domu i na Śląsku nie wytrzymał.
Przed chwilą przyszedł list żeby zapłacić za OC i muszę stwierdzić że potaniały te ubezpieczenia
w tamtym roku 708 zł a dziś w liście 585 zł 

Ja nie rozumiem ubezpieczalni i sposobu wyliczania składki. Kupiliśmy bmw X4, składka 4750 zł za oc+ac.
Składka za CLA 5450 zł oc+ac w tej samej firmie przy czym cla jest tańsze o jakieś 70 tysięcy.
Składka za CLA 5450 zł oc+ac w tej samej firmie przy czym cla jest tańsze o jakieś 70 tysięcy.