Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
Szybkie płukanko po jeździe na warszawskich, zasolonych ulicach na myjni bezdotykowej:)
Mistrza cechuje spokój i długie ruchy.
Niestety umyłem autko i znów brudne po przejażdżce w rodzinne strony
A to Ci zimowe zmienne klimaty

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL
Wczoraj o 21 Pani na stacji proponowała mi ostro myjnię. Jako, że było -3 zrobiłem to dla mojej Madzi, że jej nie umyłem 
- Od: 24 mar 2008, 21:54
- Auto: Mazda 6 GG 2004 MZR-CD 136km
Mazda 6 GH 2011 2.2 Kirei 163km
ja dziś oddałam mazdę do mechanika-sika olejem, dostanie uszczelkę na oś plus nowy olej.
-
Ania_TM
Wymienilem 1 z 2 żarówek podswietlenia zegarów,druga żaróweczka jutro 
A ja dzisiaj wymieniłem mojej Madzi gorna miske amortyzatora w prawym tylnym kole 
- Od: 13 lis 2010, 14:38
- Auto: Mazda 323F
Zakupiłem końcówkę filcową na wiertarkę oraz pastę polerską białą Pollux w kostce. Najpierw przejechałem felgę pastą w kostce, a później pastą Automax. W sumie bawiłem się na początku sprawdzając kombinacje jednej i drugiej pasty. Efekt mnie ucieszył, choć nie jest jeszcze tak super jak powinno, ale to wina spędzenia mniejszej ilości godzin podczas przygotowania felgi papierkami ściernymi.

- Od: 3 lut 2009, 22:18
- Auto: Mitsubishi Eclipse
Mi akurat bardzo ładnie się tą końcówką polerowało. Jedynie nie mogłem dojść do miejsc w okolicach tej środkowej śruby, musiałbym mieć końcówkę stożkową. Ale z daleka tego nie widać 
Mam w planach jeszcze przeczyszczenie zacisków i pomalowanie ich na kolor niebieski
Mam w planach jeszcze przeczyszczenie zacisków i pomalowanie ich na kolor niebieski
- Od: 3 lut 2009, 22:18
- Auto: Mitsubishi Eclipse
w środku powinien być dekielek na przykład taki
http://motoallegro.pl/show_item.php?item=1207196147 sam się nad nimi zastanowię , nawet ładnie wyglądają