PS3 – polecane/niepolecane gry – punkty wymian
Tez mialem okazje pograc w Batmana, niedlugo ale jednak mam jedno zastrzezenia, wg mnie najgorsze sterowanie postaci jakie widzialem, nie wiem, moze przyzwyczajenia z Uncharted`a czy co ale odechcialo mi sie grania po 20 min.
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Obłędne realizują intra w Blizzardzie – obraz, dźwięk, ruch, klimat. Postęp jest niesamowity, choć pamiętam, że wprowadzenie do "jedynki" robiło w swoim czasie nie mniejsze wrażenie. Nie mówiąc już o tym, że powitalne słowa z gry brzęczały mi w uszach przez wiele miesięcy...
P.S. Wczoraj zainstalowałem GTA3 na telefonie.
Thank goodness you've returned! Much has changed since you lived here, my friend. All was peaceful until the dark riders came and destroyed our village. Many were cut down where they stood, and those who took up arms were slain or dragged away to become slaves – or worse. The church at the edge of town has been desecrated and is being used for dark rituals. The screams that echo in the night are inhuman, but some of our townsfolk may yet survive. Follow the path that lies between my tavern and the blacksmith shop to find the church and save who you can. Perhaps I can tell you more if we speak again. Good luck.
P.S. Wczoraj zainstalowałem GTA3 na telefonie.

the right man in the wrong place...
Radex napisał(a):ciułam eciepecie
Oczywiście na modernizację sprzętu?
-
Kamil
widocznie ktoś, albo sam ciulowo dobrałeś konfig.Kamil napisał(a):Też ostatnio zainstalowałem gta IV i mimo nowego sprzętu dalej klatkuje grrr co za optymalizacja
mi gta4 nie haczyło a konfig robiłem jakieś 2 lata temu. na i5
Ja mam kompa z roku 2009 z części z średniej półki i na starym monitorze (1280x1024) chodziło płynnie na full detalach a teraz jak mam full hd to działa bezproblemowo na średnich ( i tak wygląda lepiej niż na ps3 – mam porównanie bo grałem)
Zgadzam się. O ile GTA, GTA3 i VC były niesamowicie grywalne i w świetnym klimacie (osobiście uważam je za gry wszech czasów), to SA i 4 zrobiły się z lekka ciężkostrawne – na pewno jeśli zaliczyło się wszystkie wcześniejsze wydania. Po prostu nie robią już takiego wrażenia, chociaż kontakt z "trójką" po "czwórce" nieco dodaje tej drugiej punktów.
the right man in the wrong place...
Od małego grałem w Gta i Gta2, kiedy przesiadłem się na Gta 3 to byłem wniebowzięty 
Z Gta VC było podobnie choć entuzjazm już ucichł. SA już na mnie wrażenia nie zrobiło. Gta 4 zrobiło ale na bardzo krótko.
Jakbym miał pograć teraz w jakąś z wersji to pograłbym w 3 lub VC
Z Gta VC było podobnie choć entuzjazm już ucichł. SA już na mnie wrażenia nie zrobiło. Gta 4 zrobiło ale na bardzo krótko.
Jakbym miał pograć teraz w jakąś z wersji to pograłbym w 3 lub VC
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
no siwy nie gadaj bo VC było cudne! te neony rodem z lat 70-80. i słuchanie szlagierów mknąc ścigaczem obok plaży w miami
gta S to była fucktycznie porażka, pozmieniali wtedy trochę sterowanie i strasznie się zraziłem, że aż grę odinstalowałem
dopiero po jakimś czasie z "przymusu" ją przeszedłem ale nie poraziła mnie jakoś specjalnie.
o gta 1 to nawet nie będę mówił bo to legenda, gta 2 na mnie osobiście nie robiła już takiego wrażenia jak jedyneczka w którą grałem jeszcze na pentium 133mhz
gta S to była fucktycznie porażka, pozmieniali wtedy trochę sterowanie i strasznie się zraziłem, że aż grę odinstalowałem
o gta 1 to nawet nie będę mówił bo to legenda, gta 2 na mnie osobiście nie robiła już takiego wrażenia jak jedyneczka w którą grałem jeszcze na pentium 133mhz
Grałem we wszystkie części, san andreas było jeszcze super, ale czwórka nie ma klimatu gta i to jest jej problem – o ile każde gta było fajne i kolorowe, tak IV jest szare bure i ponure 
co do gta 1 to się zgodzę, ja akurat grałem wtedy na Pentium II
VC fajne było ale jednak najbardziej byłem podjarany grając w GTA3, ze względu na nowy widok z pierwszej osoby
do tej pory pamiętam na którym parkingu się ustawiałem i zdobywałem 5 gwiazdek rozwalając gliniarzy 
VC fajne było ale jednak najbardziej byłem podjarany grając w GTA3, ze względu na nowy widok z pierwszej osoby
- Od: 30 lip 2009, 11:01
- Auto: m6
Radex napisał(a):mi gta4 nie haczyło a konfig robiłem jakieś 2 lata temu. na i5
Też mam i5 – 750 konkretniej
Co do GTA4 – naprawdę świetna pozycja (polecam jeszcze Episodes from Liberty City), choć mimo wszystko wolę stare, dobre Vice City. SA nie przypadło mi do gustu, nie przepadam za czarnymi klimatami... Choć może jeszcze dam mu szansę kiedyś. Na piątke czekam z niecierpliwością
Radex napisał(a):sam ciulowo dobrałeś konfig.
config wydaje mi się że dobry, bo składane w oparciu o rady "specjalistów" z for (pclab, programosy)
-
Kamil