Orurowanie z IC do tego filtr odpowiedni, egr jest zaślepiony, dpf nie ma w sumie fajna baza do zrobienia programu by była
Czateria...cd
To że ktoś tyle chce nie znaczy że tyle dostanie
Orurowanie z IC do tego filtr odpowiedni, egr jest zaślepiony, dpf nie ma w sumie fajna baza do zrobienia programu by była
ja w Volvo średnie mam na poziomie 5,6 litra. W mini niestety....poniżej 10 nie udaje się zejsć....ale jeździ na krókich trasach,bądź w korku. Na chwile obecną wychdzi średnio 23 mile/galon.
Jak ja jeżdzę spokojnie, to udaje się dobić do 29 mil/galon. Na trasie 200 km miałem 33 mile/galon.
Do tego mini jeździ na 98 oktanach...
Jak ja jeżdzę spokojnie, to udaje się dobić do 29 mil/galon. Na trasie 200 km miałem 33 mile/galon.
Do tego mini jeździ na 98 oktanach...
..::Born To Rise Hell::..

Problem tylko w tym, że jak jest ślisko robią się duże dysproporcje między przyśpieszaniem a hamowaniem
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
nemi napisał(a):Kurde, jak te spalania osiągacie? :/
Chyba muszę kupić Saaba
Ja się starałem nie przekraczać 110 jadąc generalnie coś koło 90 km/h, i tak padało więc miałem ułatwione zadanie
Stała pod ścianą prężąc kakao
Bimbak napisał(a):A jutro i tak śladu po tym białym gównie nie będzie. U mnie pewnie w końcu rzeki odzyja jak wam się to wszystko przytopi więc lepiei jakieś koła do nart kombinuj :p
Jasne, że się nie spodziewam cudów po październikowym śniegu. Ale w tym roku od stycznia do końca marca widziałem śnieg prawie w każdy weekend na polskich drogach. Zima w PL była i będzie. Kwestia tylko ile i jak długo w danym regionie. Ty masz o wiele większe szanse na niezobaczenie śniegu niż śląskie
Co nie zmienia faktu, że pewnie NC na zimówkach jeździ się na śniegu tak samo jak każdym innym autem. Nie znam się, ale chyba fajniej w takim całorocznym wykorzystywaniu byłoby mieć wersję z twardym dachem?
jacobs napisał(a):Mają 8 lat i jeszcze max bieżnika
Czyli szrot do wywalenia
Vtec robi średnio 8,5pb ale wiele nie przejechalem. Choć prosi się o obroty cały czas
Co do łabędzi, szwagier coś takiego robił, nawet moja familia posiada na podwórku coś w ten deseń, robi to za kwietnik. Mi się nie podoba
Co do łabędzi, szwagier coś takiego robił, nawet moja familia posiada na podwórku coś w ten deseń, robi to za kwietnik. Mi się nie podoba
Też mi się nie podoba...
Wydzwaniają do mnie z jakiegoś forexa czy tam czegoś co jakiś czas. Zawsze się rozłączałem, ale dziś podjąłem wyzwanie. Rozmawiałem na głośnomówiącym przez 3 minuty w biurze. Pan rzucał dziś przynętę tylko i ja też zrobiłem przynętę dla niego.
Jestem dość zamożnym człowiekiem, producentem filmów dla dorosłych i póki co inwestuję tylko w nieruchomości (przydają się też w działalności), ale mogę spróbować inwestować inaczej. Zobaczymy co będzie dalej.
Koledzy mieli ubaw
.
Dokładnie ta firma:
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 61542.html
Wciąż jednak nie zwalczylem nagrywania rozmów na p8 lite
. Nagrało się tylko dzień dobry... Wk... mnie ten telefon.
Wydzwaniają do mnie z jakiegoś forexa czy tam czegoś co jakiś czas. Zawsze się rozłączałem, ale dziś podjąłem wyzwanie. Rozmawiałem na głośnomówiącym przez 3 minuty w biurze. Pan rzucał dziś przynętę tylko i ja też zrobiłem przynętę dla niego.
Jestem dość zamożnym człowiekiem, producentem filmów dla dorosłych i póki co inwestuję tylko w nieruchomości (przydają się też w działalności), ale mogę spróbować inwestować inaczej. Zobaczymy co będzie dalej.
Koledzy mieli ubaw
Dokładnie ta firma:
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 61542.html
Wciąż jednak nie zwalczylem nagrywania rozmów na p8 lite
Nic nie trzymam na koncie to nie dzwonią do mnie.
Trzeba isć do urzędnika przerejestrować furmanke, chociaż przedwczoraj na spocie chłopacy sugerowali że wcale nie muszę tego robić, tylko wykupuję OC na siebie jak się skończy no i przerejestrowuję jak się skończą miejsca na pieczątki w DR.
Trzeba isć do urzędnika przerejestrować furmanke, chociaż przedwczoraj na spocie chłopacy sugerowali że wcale nie muszę tego robić, tylko wykupuję OC na siebie jak się skończy no i przerejestrowuję jak się skończą miejsca na pieczątki w DR.
Tak też w ojca aucie miałem.Podczas kontroli policjant sprawdził datę badania,OC i puścili,nawet OC było nie przepisane.
Swoją drogą ciekawe czemu tego nie egzekwuja,chyba że przyjął że auto pożyczone?
Swoją drogą ciekawe czemu tego nie egzekwuja,chyba że przyjął że auto pożyczone?
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Pointa była taka że dane ich ofiar wyciekają z systemu bankowego.
Dopisano 06 paź 2016 12:50:
No bo on sprawdza: dopuszczenie auta do ruchu potwierdzone badaniem technicznym, twoje uprawnienia do prowadzenia pojazdu oraz to czy AUTO ma ważną polisę OC. Wielu kierowców jeździ nie swoimi autami, np. każdy kto ma służbowe a nie jest właścicielem firmy, czy auto leasingowane, którego właścicielem przecież jest bank (najczęściej). W to podczas kontroli się nie wtrącają.
Dopisano 06 paź 2016 12:50:
Beny napisał(a):Tak też w ojca aucie miałem.Podczas kontroli policjant sprawdził datę badania,OC i puścili,nawet OC było nie przepisane.
No bo on sprawdza: dopuszczenie auta do ruchu potwierdzone badaniem technicznym, twoje uprawnienia do prowadzenia pojazdu oraz to czy AUTO ma ważną polisę OC. Wielu kierowców jeździ nie swoimi autami, np. każdy kto ma służbowe a nie jest właścicielem firmy, czy auto leasingowane, którego właścicielem przecież jest bank (najczęściej). W to podczas kontroli się nie wtrącają.
Gib napisał(a):No bo on sprawdza: dopuszczenie auta do ruchu potwierdzone badaniem technicznym, twoje uprawnienia do prowadzenia pojazdu oraz to czy AUTO ma ważną polisę OC. Wielu kierowców jeździ nie swoimi autami, np. każdy kto ma służbowe a nie jest właścicielem firmy, czy auto leasingowane, którego właścicielem przecież jest bank (najczęściej). W to podczas kontroli się nie wtrącają.
Zdarza im się jeszcze sprawdzać czy auto nie jest zgłoszone jako kradzione jak to nie właściciel prowadzi i nie ma go w pojeździe a nazwisko prowadzącego nie jest takie samo jak właściciela
Trusted computing – Yes or No?