Czateria...cd
Kurde, trochę się temperatura zmieniła i mój klekot co raz śmielej wyrywa do przodu
.
jacobs napisał(a):nemi napisał(a):Chyba tam nie dotrę w pół godziny
Biorąc pod uwagę że do centrum i tak dojeżdżasz, dołożysz 15-20min. Da się przeżyć. Nawet zdziwiło mnie że nie ma takiego tłoku, ale podobno przez remont jest lepiej. Z wierzbna jeździ tramwaj na krótkiej trasie co kilka minut, więc nie zdąży się zapchać.
Ale nie jeżdżę metrem... muszę tam dość z centralnego.
Negocjujemy ostro. Może na 6:30 będę chodził do pracy, a przed 15 fajrant.
Ostatnio edytowano 3 paź 2016, 19:36 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz
bieski napisał(a):A wiesz ze Toyota z D4D też tak ma![]()
Moja nie miała
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Bartek1986 napisał(a):Czyli muszę po prostu kupić Lagunę
Niekoniecznie. W kilku autach już się spotkałem z czujnikiem deszczu, ale jeszcze w żadnym nie było do tego przycisku który trzeba po odpaleniu wciskać
nemi napisał(a):Negocjujemy ostro. Może na 6:30 będę chodził do pracy, a przed 15 fajrant.
Nie wiem jak można myśleć o takiej porze
W ogóle po 4 latach w ostrym korpo ciężko się przestawić na normalne myślenie. To że nie ma tutaj miliona bezsensownych systemów do których się codziennie trzeba było logować (na IE w dodatku), pikaczy na wejście w każde drzwi i wszystkich tych miliona reguł ułożonych przez panie z HR, dziwne.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Musiałbym po prostu zacząć chodzić spać o 10
. Ale lepsze to niż spędzenie połowy dnia w jakimś autobusie
.
Przyszedł grzejnik do Ropucha. Trzeba przyznać, że dmucha to ciepłym powietrzem. Ciekawe czy cokolwiek to pomoże.
Kurczę, był kiosk, jest ropuch, a na das auto nie mam nazwy. Jakoś się jeszcze nie zżyłem, a już 3 razy nim jechałem
.
Przyszedł grzejnik do Ropucha. Trzeba przyznać, że dmucha to ciepłym powietrzem. Ciekawe czy cokolwiek to pomoże.
Kurczę, był kiosk, jest ropuch, a na das auto nie mam nazwy. Jakoś się jeszcze nie zżyłem, a już 3 razy nim jechałem

JohnnyB napisał(a):To jeszcze nie spotkałeś się z Volvo .
No nie... ale wszystko przede mną. Kilka modeli mi się wyjątkowo podoba
Dopisano 03 paź 2016 20:35:
nemi napisał(a):a już 3 razy nim jechałem
Się domyślam, że nowy to trzeba szanować i wystarczy sobie posiedzieć w środku z rodziną
loockas napisał(a):jeszcze w żadnym nie było do tego przycisku który trzeba po odpaleniu wciskać
Ja też muszę wajchę od czułości po każdym odpaleniu przestawić, aby działał... Pytanie, czy tak jest normalnie, czy coś się zepsuło
loockas napisał(a):ię domyślam, że nowy to trzeba szanować i wystarczy sobie posiedzieć w środku z rodziną
a drugi właściciel naklei naklejkę ,,nemi pod kocem trzymał"
W tym tępie, załapiesz się na przegląd w pierwszym roku i bedzie to przegląd po 2 tyś km
– jak na dotarciu
. Ja Volvem już 15 tys przekręciłem
. Jutro machnę kolejne 800.....a pogoda ma być z pupy na południu.....
..::Born To Rise Hell::..
Krzemol1994 napisał(a):Pytanie, czy tak jest normalnie, czy coś się zepsuło
Alfa... to pewnie zepsute
Neonixos666 napisał(a):a drugi właściciel naklei naklejkę ,,nemi pod kocem trzymał"
Właśnie. Nemi, pokrowce na fotele założyłeś?