Kto ma CoD black ops III?
Czateria...cd
Przymierzyłem się do GT, wielkościowo na styk. W wersji z szyberdachem byłoby ciasno, natomiast sam egzemplarz słaby. Przejechać się nie dało bo wiatru w kole nie było....Taki urok komisu, ale nie chciałem prywatnej osobie zawracać gitary i powiedzieć że za ciasne, a tak sobie sprawdziłem i wiem. Bagażnik płyciutki jak w RWD. Wnętrze obleci, aczkolwiek to było niedoczyszczone mocno. W porównaniu do A4 B5 jednak Audi ciągle górą.
Stała pod ścianą prężąc kakao
A wyskakuje mu kraj przeznaczenia, czy produkcji?brodaM6 napisał(a):Koleszka kupił mazdę 3 twierdzi ze to wersja USA ,ale jak wpisuje win wyskakujemu Japonia czy to możliwerok 2009
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Gib – patrząc na to jakie masz założenia to nie wiem po co dalej szukasz – szkoda czasu, nic lepszego niż takie A4 nie znajdziesz
Chyba, że zmienisz oczekiwania.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Gib to porządny człowiek, nie chcę żeby skończył jak Bimbak w temacie wyboru samochodu 
W temacie nie motoryzacyjnym, ktoś podrzuci jakiś soft który będzie w stanie wgryźć się w uszkodzony dysk ?
Jedna z dwóch partycji czytelna, potrzebuje odzyskać sporo danych z drugiej.Na chwile obecną Windows chce mi ją sformatować.
Jedna z dwóch partycji czytelna, potrzebuje odzyskać sporo danych z drugiej.Na chwile obecną Windows chce mi ją sformatować.
..::Born To Rise Hell::..
Photorec & testdisk potrafią wyciągnąć kupę rzeczy z uszkodzonych systemów plików. Jak nie pomoże to trzeba będzie szukać cięższej artylerii...
brodaM6 napisał(a):Czyli ze to Japończyk , a mile na blacie
Produkcja Japonia przeznaczenie rynek US, nic dziwnego, normalne.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
próbuje tego teckdiska ----- dysk wyje ale coś tam składa. Zobacyzmy
.
Chyba jednak zajmie mu to całą noc.....
Dopisano 23 lut 2016 21:41:
Dupa, nie odzyskał paretycji albo ja coś źle robie. Będe kombinował dalej.
Chyba jednak zajmie mu to całą noc.....
Dopisano 23 lut 2016 21:41:
Dupa, nie odzyskał paretycji albo ja coś źle robie. Będe kombinował dalej.
..::Born To Rise Hell::..