Post dnia
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Z władzą nie polemizuję – i tak zawsze ma rację.
Mapy EU wschodnia i zachodnia 2010r do oryginalnej nawigacji Mazdy po liftingu
Najniższe notowane spalanie 5.2L, średnie 8L, maksymalne 12L.
Zaufany warsztat: www.mazvagtech.pl
Cóż za straszny samochód i to forum grrr
Nie wspomnąc o przerażającym Panu o niku Grzyby. Jak widze w ostatnio dodanych postach zawsze myśle ,że bana mi chce dać 
Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Grzyby napisał(a):To uważaj bo ja widzę i słyszę wszystko. Nawet jak śpię
Już był taki jeden – Bolesław Chrobry. Gall Anonim pisał o nim, że „Obawiano się Bolesława w dzień i w nocy, ciągle mając go w pamięci, nazywano go Bolesławem, który nie śpi”.
Krnąbrnych wojów przybijał za mosznę gwoździami do mostów, więc bądźcie grzeczni i przestrzegajcie regulaminu, bo nie wiadomo co Krawawy Moderator może wymyślić.
Jak tak dalej pójdzie to wyrobimy Grzyby'emu taką opinie ,że wszyscy będą się bać cokolwiek pisać na forum
Ale statystyki nie kłamią po wyszukaniu jego postów ze słowem "bana" co najmiej 3 strony 

Co się stanie, gdy jadąc z prędkością światła, włączysz przednie reflektory?
Tubi napisał(a):Ale statystyki nie kłamią po wyszukaniu jego postów ze słowem "bana" co najmiej 3 strony
Ale do wzrorca kwalifikują Ci się również banany. Może Mariusz jest fanem tych długich, fantazyjnie wygiętych owoców sprowadzanych do nas z zagranicy i często o nich pisze, nawet w tematach warsztowych? Np. "aby wymienić olej należy zaopatrzyć się w kanał lub podnośnik, bańkę oleju, filtr oraz banana lub dwa celem pokrzepienia sił po robocie".
Tubi napisał(a):Jak tak dalej pójdzie to wyrobimy Grzyby'emu taką opinie ,że wszyscy będą się bać cokolwiek pisać na forum
Ja drżę z podekscytowania przed każdym naciśnięciem guziczka "wyślij". Uwielbiam ten strzał adrenaliny.
Tubi napisał(a):statystyki nie kłamią po wyszukaniu jego postów ze słowem "bana" co najmiej 3 strony
Ktoś musi panować nad tym bałaganem który sam
nemi napisał(a):Ja drżę z podekscytowania przed każdym naciśnięciem guziczka "wyślij". Uwielbiam ten strzał adrenaliny.

nemi napisał(a):Ja drżę z podekscytowania przed każdym naciśnięciem guziczka "wyślij".
Widzisz, ja staram się nie pisać nic w działach w których Mariusz jest bardziej aktywny – ot tak profilaktycznie

A żeby jakiegoś wielkiego OT nie było to wracając do tematu:
nemi napisał(a):Jest "instytucja" przyjaciół i wrogów. Zajrzyj do panelu użytkownika, tylko nie zamknij się w sobie, jak zobaczysz "nie masz przyjaciół"
.

f*ck
Mev napisał(a):Widzisz, ja staram się nie pisać nic w działach w których Mariusz jest bardziej aktywny – ot tak profilaktycznie
Ot peszek – to się mocno zmieni. Już niedługo
nemi napisał(a):Grzyby napisał(a):Ot peszek – to się mocno zmieni. Już niedługo
Normalnie bym pomyślał, że się żenisz. A tak, to nawet nie mogę zgadnąć czemu
.
Członki już tak mają, że z czasem opadają.
Pozdor Myjk
Fiveopac napisał(a):...komputer moze miec wplyw na plynnosc zwiekszania doladowania do granicy ustalonej przez wastegate. Powyzej to i potrojne vtg z mieczem palladyna +15 do ataku i +12 do magii nie podniesie doladowania o ulamek...

ps. wytluszczenie tekstu by bartezm – nie moglem sie powstrzymac...
a jeszcze jakby usg do ósmej z durszlakiem teściowej +120 do abordażu i +100 do lewarka to sie dopiero będzie dzialo

- Od: 20 lip 2009, 21:41
- Auto: była Mazda 626 GD 2.0 D
była Mazda 626 GE 2.0 D COMPREX
jest Mazda 626 GE 2.0i 16V 4WD
Ej, ale to ze scorpio to chyba totalna ironia, przecież to najgorszy silnik w historii 

Ford Sierra 2,9 24v 4x4 Cosworth BOA :) Ta ze śmiercionośnym napędem... ~200 koni, v6, rwd, spalanie 10l lpg, lans, czego chcieć więcej? :D
- Od: 12 kwi 2008, 21:16
- Auto: -Sierra mk2 2.0 dohc –>2,9 24v6 4x4
-Sierra mk2 2.0 dohc
-Sierra mk1 85r. 2.0 ohc – Coupe GT :D