Czateria...cd
Niestety jeszcze golfem nie miałem okazji się przyjechać za bardzo
. Tylko sobie chwilę posiedziałem, sprawdziłem jak działa wyjście aux, włożyłem kartę sd, sprawdziłem, że w fabryce nalewają oleju tuż nad minimum (a może tyle zeżarł od wyjazdu z salonu
), wyłączyłem funkcje comming/leaving home, pozachwycałem się tym, że wszystko jest ładnie wyłożone materiałem i sprawia wrażenie dobrej jakości. Jeszcze w żadnym aucie tak nie miałem
.
Ktoś tu zna się na Volvo? Przecież nie będę szukał forum Volvo 
Czy myślicie, że ten pierdzielony czujnik deszczu trzeba włączać na prawdę po każdym odpaleniu? ;/
Chyba przykleję przycisk na taśmę![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Czy myślicie, że ten pierdzielony czujnik deszczu trzeba włączać na prawdę po każdym odpaleniu? ;/
Chyba przykleję przycisk na taśmę
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

No jest ta wajcha i na nie jest przycisk z zieloną lampką. Muszę go włączyć za każdym razem 

Bartek1986 napisał(a):No jest ta wajcha i na nie jest przycisk z zieloną lampką. Muszę go włączyć za każdym razem
Miałem tak samo, ale chyba jak raz włączyłem do czasu jak nie ruszyłem ręcznie wajchy po auta odpaleniu nadal był aktywny. Dotkniecie wajchy, w tym chyba także spryskiwacz, dezaktywowało czujnik deszczu. Teraz niestety nie mam :/
..::Born To Rise Hell::..
No to u mnie się dezaktywuje za każdym razem, co jest istnym bezsensem bo przecież przypominam sobie o tym za każdym razem dopiero wtedy jak zacznie padać i nic nie widzę 

U mnie jak zaczyna padać to włączam wycieraczki a nie szukam przycisku czujnika deszczu żeby się same włączyły, dla mnie to jak włączanie tv pilotem który leży na szafce od telewizora 
Stała pod ścianą prężąc kakao
tylko jak przestaje padać to się wyłaczają i nie musisz sięgać po pilota, do tego regulują tryb pracy w zależności od siły opadów
..::Born To Rise Hell::..
Również tak oczekiwałem ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dopisano 03 paź 2016 17:07:
Ps. Jechałem ostatnio z tyłu i odkryłem, że kanapa jest podgrzewana
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dopisano 03 paź 2016 17:07:
Ps. Jechałem ostatnio z tyłu i odkryłem, że kanapa jest podgrzewana

JohnnyB napisał(a):Ja przgladam regularnie. Jak kupie jedno już szukam następcy.....ostatecznie kupuję auto jakiego w planach nie było
.
Ja będę chciał focusa zmienić... Pewnie w wakacje dopiero. Mimo całej sympatii do marki i tego konkretnego egzemplarza, to jednak jest on mocno zużyty i silnik to bomba z opóźnionym zapłonem. Do tej pory jeździłem do 400 km miesięcznie, jak mnie ześlą do Mordoru będzie 1400. Nie wiem jak on da radę... Za jakiś czas zawiozę go do ojca chyba, żeby pojechał do swoich mechaników, bo w Warszawie zedrą ze mnie skórę.
W każdym razie wolałbym benzynę z gazem. Jeśli będę miał miejsce parkingowe, to może jakoś podzielę ten dodatkowy przebieg jeszcze na drugie auto...
Xenocyd napisał(a):Oczekiwałbym, że mając czujnik deszczu już nigdy nie będę musiał obsługiwać wycieraczek
No bo tak to chyba powinno działać
Czyli muszę po prostu kupić Lagunę 

nemi napisał(a):Chyba tam nie dotrę w pół godziny
Biorąc pod uwagę że do centrum i tak dojeżdżasz, dołożysz 15-20min. Da się przeżyć. Nawet zdziwiło mnie że nie ma takiego tłoku, ale podobno przez remont jest lepiej. Z wierzbna jeździ tramwaj na krótkiej trasie co kilka minut, więc nie zdąży się zapchać.
If you’re in control, you’re not going fast enough.