Wiadomo większość jednak przeżyje ale wolę mieć ten kawałek blachy do około siebie jak mi np pijany debil wyjeżdża z podporządkowanej..
Czateria...cd
Dlatego całe życie odmawiam sobie motocykli
smutne..
Wiadomo większość jednak przeżyje ale wolę mieć ten kawałek blachy do około siebie jak mi np pijany debil wyjeżdża z podporządkowanej..

Wypadki (ogólnie) są dopiero 6-tą najczęstszą przyczyną śmierci meżczyzn w Europie.
Najczęstszą przyczyną zgonu jest choroba niedokrwienna serca 180/100000 osób. 100/100000 zgonów przypada na choroby niedokwienne mózgu, tzw udary. Wypadki to zaledwie 42/100000 osób z czego wypadki komunikacyjne to 6,8/100000.
Jak sobie odmawiasz motocykla .... to zacznij sobie odmawiać prysznica. Nie moge teraz znaleźć dokładnej liczby, ale chyba jakoś 10-krotnie częściej ludzie mają tam wypadki śmiertelne jak na motocyklach. Owszem kąpiemy się częściej niż wsiadamy na motocykl, ale sumaryczny średni czas spędzony na moto i pod prysznicem w moim przypadku jest chyba bardzo zrównoważony – zakładam około 100h rocznie.
Najczęstszą przyczyną zgonu jest choroba niedokrwienna serca 180/100000 osób. 100/100000 zgonów przypada na choroby niedokwienne mózgu, tzw udary. Wypadki to zaledwie 42/100000 osób z czego wypadki komunikacyjne to 6,8/100000.
Jak sobie odmawiasz motocykla .... to zacznij sobie odmawiać prysznica. Nie moge teraz znaleźć dokładnej liczby, ale chyba jakoś 10-krotnie częściej ludzie mają tam wypadki śmiertelne jak na motocyklach. Owszem kąpiemy się częściej niż wsiadamy na motocykl, ale sumaryczny średni czas spędzony na moto i pod prysznicem w moim przypadku jest chyba bardzo zrównoważony – zakładam około 100h rocznie.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Prysznicem się nie jeździ xxx km/h 

nemi napisał(a):Całe szczęście mam szambo i staram się minimalizować czas pod prysznicem. Krócej ocieram się o śmierć.
ja lubię długie prysznice ... living on the edge!
Bartek1986 napisał(a):Prysznicem się nie jeździ xxx km/h
tym bardziej wolę motocykle :d
Nie dosyć że statystycznie bezpieczniej to jeszcze [tiiit] można.
Pozdrawiam, Tomek
Miłe rodzinne auto
https://www.olx.pl/oferta/opel-astra-1- ... 0c6218c446
https://www.olx.pl/oferta/opel-astra-1- ... 0c6218c446
Bimbak – Ty tam nie klep tylko się zbieraj 
Ostatnio edytowano 30 wrz 2016, 16:33 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ja ja tam bym chciał motor ale nie do zapier... ale rekreacyjne pomału pośmigać a najlepiej zabytkiem.
Wtryski się znalazły. Polerka w normalnej cenie też.
Dziś jak upalałem swoje dwa kółka
wyprzedzało mnie XC90 V8, muszę przyznać że akurat dał po garach i dźwięk jest ładny ale znam lepiej brzmiące V8mki. Natomiast smród niespalonego gazu był nieziemski....
Dziś jak upalałem swoje dwa kółka
Stała pod ścianą prężąc kakao
Neonixos666 napisał(a):Ja ja tam bym chciał motor ale nie do zapier... ale rekreacyjne pomału pośmigać a najlepiej zabytkiem.
Masochista?
Trusted computing – Yes or No?
Przyrost fajny ale kór....5-7h będą boxa wpinać?
http://44tuning.pl/chip-tuning-volkswag ... rbo-euro-6
swoją drogą ciekawe ile giftu z fabryki dostałeś, w doładowanych VAG to norma.
http://44tuning.pl/chip-tuning-volkswag ... rbo-euro-6
swoją drogą ciekawe ile giftu z fabryki dostałeś, w doładowanych VAG to norma.
Stała pod ścianą prężąc kakao
w instrukcji też jest pojemność baku
Może masz wersję do przemytu z większą pojemnością

nemi napisał(a): Co by z tym faktem zrobić?
VW podaje pojemność użytkową paliwa... i nie może ona być mniejsza od katalogowej... taki bonus...

Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Neonixos666 napisał(a):w instrukcji też jest pojemność baku![]()
No w życiu bym nie wpadł na sprawdzenie w instrukcji.
Miała to być lektura do poduszki, ale w łóżku niektóre rzeczy mają jednak wyższy priorytet niż czytanie instrukcji do golfa... Ostatecznie tyle czasu to zajęło, że około pierwszej po prostu poszedłem spać (głupie wyrażenie – jak można pójść spać, jak się już leży w łóżku i nigdzie nie trzeba iść).
Może kiedyś sięgnę po tę lekturę. Tym bardziej, że nie umiem złożyć rolety i by się przydało przeczytać...
W aucie gra już spotify
Pewnie podane bez rezerwy
w GT tez jest podane 50 z tego co pamietam, a 54,5 kiedyś tankowałem