Czateria...cd
Dominator napisał(a):ten Golf wygląda na starszego niż Mazda która miales, słabo.
Oj tam... Ważne by nemi był zadowolony i by auto spełniło stawiane zadania...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
loockas napisał(a):Mazda 5 którą miał nemi wygląda niewiele lepiej od Premacy z lat 90.
Trochę przesadzasz

A Golf? Staram się jeździć w środku
Wiecie co mi najbardziej zaimponowało? Oświetlenie bagażnika! Zawsze miałem w bagażniku z jednej strony i byle walizka to światełko zasłaniała. Tutaj jest zamontowane na suficie – GENIALNE w swej prostocie

Ja robiłem samemu polerke i efekt fajny, sezon wytrzymało i nadal wyglądało świeżo. Fakt mam maszynę polerska i material, ale zrobił bym to wiertarka i licząc koszty bez samego urządzenia 50 dych starczy. Można ręcznie i będzie znaczna poprawa.
Również mam to samo podjescie i wgniotki od gradu na masce/dachu/klapie czy pęknięty zderzak mi wogóle nie przeszkadzają w jeździe
Na dodatek kupiłem tanio, podobny egzemplarz na ładniejszej feldze w lepszym roczniku 2006 vs 2004, z obniżonym zawiasem i zrobionym programem na 235 KM kosztuje 10k więcej niż ja zapłaciłem, to jest prawie dwa razy tyle, nadal bez LPG.
Co do polerowania to pogadam ze szwagrem Krzycha i będzie wiadomo co i jak.
Co do polerowania to pogadam ze szwagrem Krzycha i będzie wiadomo co i jak.
Stała pod ścianą prężąc kakao
nemi napisał(a):M5 to całkiem ładne auto
Jak wychodziło. Zestarzało się bardzo. Tak samo jak GG/GY w momencie premiery robiło niesamowite wrażenie, a teraz wygląda jak Passat B5, ale Passat wyglądał tak też na początku
Signum to wzór prestiżu i luksusu 
loockas napisał(a):Imho Mazda 3 BK przetrwała próbę czasu chyba najkorzystniej.
jak nie ma lotki z tylu to wyglada jak pol pupy zza krzaka. Na szczescie jak jade to tego nie widze

Podobnie wygląda BJ bez lotki 
Fajna taka nowa furmanka. Gratki Michał. Niech wozi tyłek i cieszy.
Niestety, kupno nowego auta – takiego jakie mnie interesuje – jest raczej poza moim zasięgiem w tym wcieleniu.
Szczerze? Chyba nawet gorzej. Ta linia tak szybko stała się tak ordynarnie pospolita że za każdym razem mnie to zastanawia.
Niestety, kupno nowego auta – takiego jakie mnie interesuje – jest raczej poza moim zasięgiem w tym wcieleniu.
loockas napisał(a):Tak samo jak GG/GY w momencie premiery robiło niesamowite wrażenie, a teraz wygląda jak Passat B5
Szczerze? Chyba nawet gorzej. Ta linia tak szybko stała się tak ordynarnie pospolita że za każdym razem mnie to zastanawia.