Playstation 3 – znajomi w PSN
Jak juz znajdziesz odpowiednia kasete to pamietaj zeby nie skakac i nie mowic glosno w trakcie odpalania bo sie nie wgra
Odebraliscie w GT5 furke z okazji zdobycia przez Vettela tytulu? Mi sie udalo tym wydachowac! A trzyma sie jak powalone przeciez

Odebraliscie w GT5 furke z okazji zdobycia przez Vettela tytulu? Mi sie udalo tym wydachowac! A trzyma sie jak powalone przeciez

Bimbak mowi, ze podobno DLC dziala tylko na koncie na ktorym zostalo kupione 
Co wiecej, na necie znalazlem informacje, ze nawet na tej samej konsoli ale na innym koncie nie zadziala. Takze jak zona/tata/brat na swoim koncie chce sobie zagrac w GT5 to DLC tam nie odpali... Tym samym kazdy musi rozwazyc chec zakupu i wydania 12 ojro sam :/
Co wiecej, na necie znalazlem informacje, ze nawet na tej samej konsoli ale na innym koncie nie zadziala. Takze jak zona/tata/brat na swoim koncie chce sobie zagrac w GT5 to DLC tam nie odpali... Tym samym kazdy musi rozwazyc chec zakupu i wydania 12 ojro sam :/
Może mi ktoś powiedzieć jak włączyć opcję "sixaxis" motion sensitive. W grze mam na "on" a i tak nie działa.
Z góry dzięki
Z góry dzięki
-
Fasola
Ale włącza się to jakos w konsoli przed grą
czy jak, bo w opcjach gry mam na ON a mi nie dizała, może coś źle kręcę tym padem
, a może po prostu jest zje.....y 
-
Fasola