Czateria...cd
Tylko nie bardzo mam co robić w Mławie czy Tczewie, zakładając w Warszawie wsiadam autobus lub proszę kumpla o podwózkę do domu i wracam do żywych a nie koczuje na dworcu PKS czekając na odbiór auta.
Stała pod ścianą prężąc kakao
JohnnyB napisał(a):Poszukaj i na pewno kogoś znajdziesz.
Jakbym słyszał moich starych
Dzięki Mariusz, jestem na prawdę zachwycony przesiadką, w warunkach miejskich można na prawdę dynamicznie tym jeździć i nadal jest ciszej niż w oplu przy normalnej jeździe.
Bo Opel to taki brutalny, siekierką ciosany Helmut.
A Saab generalnie zawsze mnie się kojarzył z taką... finezją, "mocną delikatnością", dopracowaniem.
W tych autach zawsze byłem zakochany (do ostatniego modelu już nie bo był obleśny) i kiedyś mocno na nie chorowałem. Przed szóstką się nawet delikatnie przymierzałem ale nie wyszło. Teraz już za późno
A Saab generalnie zawsze mnie się kojarzył z taką... finezją, "mocną delikatnością", dopracowaniem.
W tych autach zawsze byłem zakochany (do ostatniego modelu już nie bo był obleśny) i kiedyś mocno na nie chorowałem. Przed szóstką się nawet delikatnie przymierzałem ale nie wyszło. Teraz już za późno
Gib napisał(a):Tylko nie bardzo mam co robić w Mławie czy Tczewie, zakładając w Warszawie wsiadam autobus lub proszę kumpla o podwózkę do domu i wracam do żywych a nie koczuje na dworcu PKS czekając na odbiór auta.
Nowotczyński zakłada w jeden dzień, a nawet krócej... Szwagrowi w mondeo ostatnio robili 4h.
Na lpg-forum zapytaj
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):Szwagrowi w mondeo ostatnio robili 4h.
Pewnie wierci kolektor na silniku
Mi zakładali około 10 dni.
Nigdzie się nawet jednego kabelka pod maską nie da znaleźć
Znajomy jak gazował tam lexusa i ostatnio go sprzedawał, to Typ co po niego przyjechał nie mógł uwierzyć, że tam LPG jest
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Odpalilem na chwile Heroes of Might and Magic 3 i nagle zrobila sie 04:00 AM 

JohnnyB napisał(a):Pod Nasielskiem jest jeszcze koleś, dość ogarnięty chyba DC Auto. Kojarzę że stroił jaieś mocne auto, chyba specjalizuje się w BMW. Na pewno ma dość dobre ceny. Dwóch znajomych u niego zakładało, oba auta ponad 100 tyś na LPG żadnych problemów.
Walczył z moim C5 kilka miesięcy temu. Gość z polecenia i polecam. Co prawda C5, nie dysponuje mocą jak u Giba, ale poradził sobie z tym z czym inni sobie nie poradzili, bez wymiany połowy instalki
A odnośnie polerki reflektorów to powiedz Krzychowi, przecież jego świagier robi
Bartek1986 napisał(a):jacobs napisał(a):Szwagrowi w mondeo ostatnio robili 4h.
Pewnie wierci kolektor na silniku![]()
Mi zakładali około 10 dni.
Nigdzie się nawet jednego kabelka pod maską nie da znaleźć![]()
Znajomy jak gazował tam lexusa i ostatnio go sprzedawał, to Typ co po niego przyjechał nie mógł uwierzyć, że tam LPG jest
O ile się znam na nowych samochodach to cała komora jest pewnie przykryta plastikiem
Wczoraj byłem na złomie waga z 3/4 paliwa 1440 kg, normalnie pojechałbym tez na hamownie ale liczę na hamowanie przed i po w cenie programu, chociaż może się też skończyć gotowcem, kto wie.
Nemi, w KIA również prierwsza wymiana po 20 tyś, kolega wymieniał po 3,5 tyś na właśne życzenie.
Auto bierzesz z Modlińskiej ? Kolega tam Polo odbierał nowe, to sprzedawca mu sam zasugerował aby po 2 tyś przyjechał na podmiankę i wymianę LL na standard. To było jakies 4 lata temu.
Auto bierzesz z Modlińskiej ? Kolega tam Polo odbierał nowe, to sprzedawca mu sam zasugerował aby po 2 tyś przyjechał na podmiankę i wymianę LL na standard. To było jakies 4 lata temu.
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):Tak, biorę z Modlińskiej. Przeczytam warunki tej opcji serwisowej, którą mam opłaconą i pomyślę.
Coś się nie odzywają, że auto do odbioru. Dziady. Ale to taki koszmarny salon, że się nie dziwię – klienta traktują jak zło konieczne
Po takim rabacie i paszkwilu pisanym do importera, to raczej nie będziesz pierwszym który walnie bąka fotel......
Bartek1986 napisał(a):Nigdzie się nawet jednego kabelka pod maską nie da znaleźć
Fajnie, ale po co?
Ostatnio edytowano 29 wrz 2016, 08:39 przez loockas, łącznie edytowano 1 raz
JohnnyB napisał(a):Po takim rabacie i paszkwilu pisanym do importera, to raczej nie będziesz pierwszym który walnie bąka fotel......
No pewnie dlatego auta nie wydają jeszcze – pojechali pod Centralny i zapraszają wszystkich bezdomnych, żeby sobie posiedzieli chwilę
Masakra to była w Hyundaiu. Poprosilem o zakup spinek do Hyundai Coupe po demontażu zderzaka......powidzieli żeby sobie poszukał gdzie indziej.......ręce mi opadły.....
Najlepiej obsługiwany byłem w Inchape, nie dość ze dziewuszki na wejście jak marzenie, to jeszcze spinki za wartość 2,5 PLN ściągnęli z magazynu w DE w 2 dni....to jeszcze zadzwonili z informacją "Zamówione przez Pana część czekają w naszym salonie do odbioru"
.
Teraz uruchomili parking, pdjeźdzasz, wychodzisz, dajesz kluczyki ludzikom, dostajesz numerek i idziesz do salonu
Najlepiej obsługiwany byłem w Inchape, nie dość ze dziewuszki na wejście jak marzenie, to jeszcze spinki za wartość 2,5 PLN ściągnęli z magazynu w DE w 2 dni....to jeszcze zadzwonili z informacją "Zamówione przez Pana część czekają w naszym salonie do odbioru"
Teraz uruchomili parking, pdjeźdzasz, wychodzisz, dajesz kluczyki ludzikom, dostajesz numerek i idziesz do salonu
JohnnyB napisał(a):Najlepiej obsługiwany byłem w Inchape, nie dość ze dziewuszki na wejście jak marzenie, to jeszcze spinki za wartość 2,5 PLN ściągnęli z magazynu w DE w 2 dni....to jeszcze zadzwonili z informacją "Zamówione przez Pana część czekają w naszym salonie do odbioru"
W renault miałem podobnie przy zakupie spinek. Też za kilka zł. Podobno z FR ściagają też płytę CD z aktualizacją firmware do nawigacji za 99gr