Dzięki
Czateria...cd
Potrzebuje wynająć apartament w Barcelonie na kilka dni. Oferty Bookingu są dość słabe, stąd pytanie czy możecie polecić jakiś inny serwis a może jakiś konkretny apartament ?
Dzięki
.
Dzięki
..::Born To Rise Hell::..
JohnnyB napisał(a):Potrzebuje wynająć apartament w Barcelonie na kilka dni. Oferty Bookingu są dość słabe, stąd pytanie czy możecie polecić jakiś inny serwis a może jakiś konkretny apartament ?
Dzięki.
Airbnb
Jeszcze nigdy nie byłem z tym portalem, ale zamierzam jak tylko będę miał okazję.
Sama strona jest przekozacka.
Sprawdzam, dzięki. W sumie może dam radę wyrobić się w założonym budżecie, ale muszę wybierać dla kilku osób.....stąd nie wiem co chcą :/.
nemi napisał(a):No nie wytrzymam i powiem: znów kupiłem auto bez oglądania
Pamiętam, jak kumpel był napalony na Rovera i chciał oglądać go o godzinie ~22:00, bo stwierdził, że w tamtym mieście "na dworcu jest dobre światło"
JohnnyB napisał(a):Sprawdzam, dzięki. W sumie może dam radę wyrobić się w założonym budżecie, ale muszę wybierać dla kilku osób.....stąd nie wiem co chcą :/.
Ja polecam jeszcze agoda.com. To samo co booking, a często taniej.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Orientujecie się czy jest dostępna jakaś appka na androida do 'monitorowania' eteru? Chciałbym wiedzieć jakie stacje bazowe słyszy mój telefon i na jakich częstotliwościach.
EDIT:
o agoda.com slyszalem, ze sa nr. 1 w Azji.
EDIT:
o agoda.com slyszalem, ze sa nr. 1 w Azji.
nemi napisał(a):No nie wytrzymam i powiem: znów kupiłem auto bez oglądania
Coś znowu wymyślił?
Sprowokowałeś go Gib hehehehe
jacobs napisał(a):agoda.com
Dzięki,
Booking mnie drażni....poraz kolejny są punkty które są już niedostepne....
Dopisano 27 wrz 2016 13:25:
JohnnyB napisał(a):jacobs napisał(a):agoda.com
Dzięki,
Booking mnie drażni....poraz kolejny są punkty które są już niedostepne....
Zamówiłem przez Agodę.....szału nie ma przespałem o jakies 4 dni i uciekły mi dwa aparatamenty.....wiec bedzie pensjonat, ale przynajmniej brak kosztów sprzatania....póxnego odbioru kluczy.....
JohnnyB napisał(a):Sprawdzam, dzięki. W sumie może dam radę wyrobić się w założonym budżecie, ale muszę wybierać dla kilku osób.....stąd nie wiem co chcą :/.
Też właśnie szukam w Barcelonie i w cenie tych z airbnb da się na bookingu znaleźć już oferty ze śniadaniem. Szukam jak najbliżej Barcelonety/Port Vell
13-16 października, szukaliśmy apartamentu, jedzie nas 4 osoby.
Na Bookingu słabo, przynajmniej w ludzkich cenach, znajomi raczej hostelu nie preferują, więc i wybór nieco ograniczony.
Znaalzłem ostatecznie za 68 Euro pokój dwu osobowy bez śniadania. Łacznie z VAT wyszło 417 Euro za 3 noce.
Na Bookingu słabo, przynajmniej w ludzkich cenach, znajomi raczej hostelu nie preferują, więc i wybór nieco ograniczony.
Znaalzłem ostatecznie za 68 Euro pokój dwu osobowy bez śniadania. Łacznie z VAT wyszło 417 Euro za 3 noce.
nemi napisał(a):No nie wytrzymam i powiem: znów kupiłem auto bez oglądania. Niemiec płakał podobno jak sprzedawał.
Ale powiedz, ze tym razem już wróciłeś do Octavii i zakończyłeś tę odyseję
Dopisano 27 wrz 2016 13:44:
JohnnyB napisał(a):13-16 października, szukaliśmy apartamentu, jedzie nas 4 osoby.
a no dobra, ja szukam na koniec lutego. Hostel odpada. Znalazłem ładne mieszkanie z tarasem na port, ale wieczorem już go nie było..
Ja przespałem dobre ceny.....jak zwykle.....wszystko na mojej głowie, nikt się nie interesi a prosiłem o propozycję lokum....stąd na ostatnią chwile i dupa.
A można było spokojnie w 2/3 kwoty sie zmieścić...
A można było spokojnie w 2/3 kwoty sie zmieścić...