World of Tanks
Dzięki za wyczerpującą odpowiedźRadex napisał(a):poproś na randomkach żeby Cię pozgłaszali to zobaczysz
-
Pawciu
czemu noob gram od niedawna, nie mam jeszcze dobrego czołgu 
Najlepszy jest tekst ,, dostał ale nawet go nie zarysowaliśmy" 

A za co ten medal dają? Nie mam takiego.
Ja dzisiaj, jakoś tak przypadkiem, zobaczyłem, że mogę sobie pozwolić na T-50-2. No i go nabyłem drogą wymiany expa i kredytów
No i na pierwszej bitwie zdobyłem taki medal (pierwszy z lewej):

Za co ten medal? A za to, że ferdinand rozwalił grille'a, oba z drużyny przeciwnej
Kręciłem się koło ferdiego ale żaden strzał go nie przebił więc ruszyłem na grilla. I ferdi tak mnie znielubił, że strzelił do mnie ale trafił w swoją artę wokół której już się kręciłem.
Fajny medal, obok Kamikadze nadają kolorytu reszcie
Ja dzisiaj, jakoś tak przypadkiem, zobaczyłem, że mogę sobie pozwolić na T-50-2. No i go nabyłem drogą wymiany expa i kredytów

Za co ten medal? A za to, że ferdinand rozwalił grille'a, oba z drużyny przeciwnej

Fajny medal, obok Kamikadze nadają kolorytu reszcie
ja mam teraz T-50 ale chyba zacznę inną ścieżkę bo ta jest ślepa 
że co to jest? 
taki czołg co to jeździ w kółko, podświetla przeciwników żeby sojusznicy mogli do nich strzelać. a sam atakuje tylko skautów lub odosobnione czołgi bez wsparcia wolniejsze od niego
oczywiście to jest teoria
w praktyce często ludzie jeżdżą tym na pałę do bazy przeciwnika bo jest szybkie i giną bezproduktywnie
oczywiście to jest teoria