Tak czy inaczej mam zawsze duże opory przed używaniem tego i polewaniem lakieru nieznaną substancją
Czateria... 2021
Nie bój żaby o lakier – na szybie też potrafią się zrobić odbarwienia 
Ja po jednym płynie zimowym musiałem robić polerkę szyby czołowej...
Co do Q5 – sprawdzona konstrukcja ale indywidualności Porsche to w niej niestety tyle ile na znaczkach
Ja po jednym płynie zimowym musiałem robić polerkę szyby czołowej...
Co do Q5 – sprawdzona konstrukcja ale indywidualności Porsche to w niej niestety tyle ile na znaczkach
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Q5 mi specjalnie nie podchodzi, podoba mi się ale robi na mnie wrażenie kobiecego auta.
Dopisano 26 wrz 2018 14:58:
PS: sąsiad też sprawił sobie SUVa
Dopisano 26 wrz 2018 14:58:
PS: sąsiad też sprawił sobie SUVa
radzi89 napisał(a):PS: sąsiad też sprawił sobie SUVa
To chyba Pickup
Panowie ktoś coś na temat 2.0T w s80?
Szukam jakiegoś porównania do 2,5T Johnny?Coś takiego mi w oko wpadło ale coś za tanio patrząc na rok i wyposażenie.
https://www.olx.pl/oferta/volvo-s80-100 ... vOHcE.html
Szukam jakiegoś porównania do 2,5T Johnny?Coś takiego mi w oko wpadło ale coś za tanio patrząc na rok i wyposażenie.
https://www.olx.pl/oferta/volvo-s80-100 ... vOHcE.html
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
nemi, stan fotela nie zawsze musi odzwierciedlać przebieg. Fotele bardziej niszczy ilość wsiadań/wysiadań niż przebieg. Na kierownice znowu wpływa bardziej styl jazdy. Ktoś robiąc trasy po niemieckich autostradach mniej zużyje kierę niż ktoś kręcący te samą ilość km po mieście, a jeszcze inaczej ktoś to lata po zakrętach
MX-5 ma wytarcia kiery w charakterystycznych dla tego typu jazdy miejscach.
Beny, dobry kierunek. Zdecydowanie lepszy pomysł niż GH. Poziom wyciszenia współczesnych mazd to pomyłka. GH pod tym względem bliżej do kompakta niż do D.
Beny, dobry kierunek. Zdecydowanie lepszy pomysł niż GH. Poziom wyciszenia współczesnych mazd to pomyłka. GH pod tym względem bliżej do kompakta niż do D.
Już się ze mnie nie śmiejcie, bo to nie jest miłe. Mamy was nie uczyły? Są u mnie w robocie dwie kobiety szczuplejsze ode mnie. Ale wśród samców jestem najszczuplejszy, najsympatyczniejszy, najbardziej czarujący i najprzystojniejszy.
No może trochę popłynąłem, ale to pierwsze się zgadza na pewno!
No może trochę popłynąłem, ale to pierwsze się zgadza na pewno!
nemi napisał(a):Ale wśród samców jestem najszczuplejszy, najsympatyczniejszy, najbardziej czarujący i najprzystojniejszy.
Czyli masz wszystkie cechy żeby nikt cie nie lubił
nemi napisał(a):jestem najszczuplejszy
A jak się schowasz za znakiem drogowym to tylko buty wystają