Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swoim aucie?
sedek napisał(a):Dopompowałem i od razu choćby z 20 koni więcej
Dobry tuning

Ja tez dopompowałem opony i moje wrazenie jest takie ze sie poprostu lepiej prowadzi.
Choc moze faktycznie skocze na hamownie
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):sedek napisał(a):Dopompowałem i od razu choćby z 20 koni więcej
Dobry tuningMasz chipa w oponach ?
![]()
![]()
Ja tez dopompowałem opony i moje wrazenie jest takie ze sie poprostu lepiej prowadzi.
Choc moze faktycznie skocze na hamownie. Moze z 10 kucykow doszło
Kto wie
poważnie
Taka drobnostka a efekt jak po tuningu

a nad chipem w oponach jeszcze pracuję
- Od: 4 sie 2010, 23:42
- Auto: Mazda 323f BJ 1.6 2001r
sedek napisał(a):nie dość że się lepiej prowadzi to mniejsze opory toczenia są,
A to normalne
sedek napisał(a):a nad chipem w oponach jeszcze pracuję
Zrob dolot w wentylach

-
Szalotka
Sprzedałem 
oblivion napisał(a):Sprzedałem
Gratki
A ja nic nie robię chociaż:
Łożysko wyje
wywalony jest jedesworzeń
poduchy do wymiany (4szt)
cieknie pompa wody i leje się na kolektor wydechowy (wygląda to jakby się palił)
olej bez zmian
Poza tym nadaj jeździ.
szlag mnie trafia bo nawet nie mam gdzie rozgrzebać rozrządu aby naprawić tę pompę

"... prędkość była ok, to zakręt był za wąski..."
a ja wogóle nic nie robię tylko tankuję narazie,jedynie jak były plusowe temp. to pojechałem na bezdotykową z grubsza umyć,w środku też nie sprzątam

bazyl wspaniały napisał(a):oblivion napisał(a):Sprzedałem
Gratki
Thx, namierzyłem w "gustownej czerni" następcę, obejrzałem, dogadałem cenę, jak się uda to za 10 dni będzie moja
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
dziś odkurzyłem wnętrze i przetarłem plastiki, umyłem przednią szybę bo kiedyś mi zaparowała i nieładne zacieki były.
później przeciągnąłem glinką drzwi i błotniki, a DC1 dach i maskę, jutro reszta i na to #16.
pierwszy raz do glinki używałem last touch , super specyfik, lubrykant dodo niech się schowa.
spotkał się ktoś z kosmetykami http://mothers.tradoro.pl/ podobno pólka megsa a trochę tańsze,
później przeciągnąłem glinką drzwi i błotniki, a DC1 dach i maskę, jutro reszta i na to #16.
pierwszy raz do glinki używałem last touch , super specyfik, lubrykant dodo niech się schowa.
spotkał się ktoś z kosmetykami http://mothers.tradoro.pl/ podobno pólka megsa a trochę tańsze,
a no, tylko że wąski, po wjechaniu autem pozostaje jakieś po około 60 cm z obu stron. do 15 stopni da się nagrzać
jak byś się nudził to zapraszam z zabawkami
mam nowe pasty i szukam ochotnika z ciemnym autem do wypróbowania, najlepiej aby na 2 dni zostawił, może ktoś chętny??
da się zrobić po kosztach
mam nowe pasty i szukam ochotnika z ciemnym autem do wypróbowania, najlepiej aby na 2 dni zostawił, może ktoś chętny??
da się zrobić po kosztach
Gdybym mieszkał bliżej to skorzystałbym z okazji

- Od: 16 paź 2009, 21:04
- Auto: ex BJ TDVI RF4F '02 101PS
obecnie Kia QL