Młody się ucieszy.
Starszy ma takie same i świetnie się sprawdzają. I na hali i na orliku.
www.mazdaspeed.pl
brii napisał(a):Te czyścioch
Szkoła językowa napisał(a):Szanowni Państwo,
przesyłam dokument rozwiązania umowy edukacyjnej. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie oraz odesłanie lub dostarczenie do biura szkoły.
nemi napisał(a):Szanowna Pani,
potraktuję to jako niesmaczny żart.
W szkole usłyszałem, że:
– szkoła nie ma obowiązku przyjąć mojego dziecka do grupy, mimo wcześniejszych zapewnień telefonicznych, że tak się stanie
– szkoła nie ma obowiązku poinformować mnie o braku miejsca w grupie
– szkoła nie ma obowiązku weryfikować czegokolwiek, bo to za dużo pracy, gdy podpisuje z klientem umowę – nawet tego, czy będzie uczyć dziecko czy nie.
Ja natomiast nie mam obowiązku tracenia czasu i pieniędzy na paliwo na bezsensowne kontakty z tak nieprofesjonalnym podmiotem jak Early Stage na Białołęce. To my zostaliśmy przez Państwa oszukani i to Państwo nie chcą zrealizować umowy, proszę ją zatem wypowiedzieć ze swojej strony, ja absolutnie tego nie zrobię. Wypowiedzenie można przywieźć osobiście na adres w umowie po uprzednim kontakcie telefonicznym, przysłać listem korzystając z usług Poczty Polskiej bądź odpowiednio przeszkolonego gołębia pocztowego.
Z poważaniem,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości