Czateria...cd
LS600h zawsze
NSX II owszem czemu nie, o ile dam radę do niego wsiąść. Jedyna hybryda jaką jechałem to auris, szczerze mówiąc wolałbym większe benzynowe R6 z super wygłuszeniem za 1/5 ceny 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Żeby siefhweifuhasipuhwihwipu strzelił ten iOS 10
3 razy już byłem bliski od sprawdzenia wytrzymałości telefonu wykonując rzut o podłogę..
Dopisano 19 wrz 2016 1:11:
Krzemol gratki
Tam się jeszcze nie da napisać! Mega fajna
3 razy już byłem bliski od sprawdzenia wytrzymałości telefonu wykonując rzut o podłogę..
Dopisano 19 wrz 2016 1:11:
Krzemol gratki
Tam się jeszcze nie da napisać! Mega fajna

Bartek1986 napisał(a):Żeby siefhweifuhasipuhwihwipu strzelił ten iOS 10
Z ciekawości – co się stało?
Gib napisał(a):LS600h
Działa identycznie jak Auris jeśli idzie o przeniesienie napędu tylko liczby trochę inne się pojawiają w krótszym czasie
Ostatnio edytowano 19 wrz 2016, 08:44 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Krzemol1994 napisał(a):Dzięki. Wreszcie coś normalnego a nie pudełko po butach. W sumie ciche marzenie od dłuuugiego czasu
Gratulacje odwagi spełniania marzeń wbrew streotypom, silnik jedyny słuszny, mam nadzieję że ktoś tak powiercił te piękne chromowane kolektory że nie widać wkrętek
Stała pod ścianą prężąc kakao
Xenocyd napisał(a):Ja chwilowo zacząłem zamykać okna na noc.
To oznacza, że zima już na serio wystartowała
JohnnyB napisał(a):A ja dziś stwierdziłem że kolejnym autem będzie hybryda.
Spoko, za tydzień stwierdzisz, że jednak amerykańskie V8 z dwoma krzesłami, później, że jednak coś, co zajmuje 1.5 miejsca parkingowego, później jeszcze coś innego, a w efekcie kupisz coś, czego jeszcze nie wymieniałeś
Krzemol, graty żelaza

Ja w piątek spotkałem poprzedniego właściciela mojej C5. Zapytał, czy nie chciałbym mu odsprzedać, bo źle zrobił sprzedając

PeKa napisał(a):Spoko, za tydzień stwierdzisz, że jednak amerykańskie V8 z dwoma krzesłami, później, że jednak coś, co zajmuje 1.5 miejsca parkingowego, później jeszcze coś innego, a w efekcie kupisz coś, czego jeszcze nie wymieniałeś
Będzie dokładnie jak napisałeś
Ogólnie czekam na na nową umowę, troche się jeszcze zejdzie, ale ustnie dostałem info że się dogadaliśmy
..::Born To Rise Hell::..
Julo – podziwiam Cię. Przez tydzień zrobiłem 1400km i mam już tak serdecznie dosyć, że jak się zbliżam do samochodu to myślę czy może jednak dałbym radę przemieścić się pieszo na planowany dystans 
W zeszłym tygodniu nic na chacie nie zrobiłem bo prawie cały czas w samochodzie... Jesteś hardkorem spędzając tyle czasu w samochodzie.
W zeszłym tygodniu nic na chacie nie zrobiłem bo prawie cały czas w samochodzie... Jesteś hardkorem spędzając tyle czasu w samochodzie.
Jak potrzebujesz dokręcić kilometrów to możemy się czasowo zamienić na auta przy najbliższej okazji
5k w 30 dni to wcale nie jest tak dużo. 2x W-wa, 2x Poznań, jakiś weekendowy wypad w Bory Tucholskie i już masz prawie 2,5k. A jeszcze trzeba do roboty dojechać i wrócić do domu, to kolejne 2,5k. Odkąd zacząłem dojeżdżać do roboty trochę dalej niż 5km dochodzę do wniosku, że 50k km rocznie to nie są jakieś mega przebiegi. Obstawiam, że ktoś kto robi to zarobkowo jest w stanie przejechać tyle w 2 – 3 miesiące. Więc na co ja mam narzekać? 
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka