Odkąd śmigam na Yanisiku nie mam punktów i mandatów.
Zreszta juz się wyszalałem za młodu z punktami i mandatami..
.
Kto ma ile punktów karnych?! A jeśli nie ma to jak długo już?
Niestety, u mnie nie jest tak kolorowo, obecnie 13 pkt karnych i 600 zł wiszących mandatów, dodatkowo jeden ubiegłorocznej z Chorwacji o wartości 300 kun
Jakoś nie mam szczęścia do instytucji o nazwie policja, wszędzie są tam gdzie ja. Nawiasem mówiąc nie znoszę ich, bo w większości działają tak by szkodzić obywatelom, a nie im pomagać, ustawiają się w perfidnych miejscach, a jak jest potrzeba to ich nie ma. Często gdzieś się napatoczą w moich okolicach, pomimo częstego używania Yanosika. I tak nie ma tragedii, bo w czerwcu 2015r straciłem prawko na 3 miechy po wprowadzeniu nowych przepisów odnośnie terenu zabudowanego, zdarzyło się 108 na 50 i strata prawka 

Dzisiaj kasują mi pierwsze (i jedyne w dotychczasowej 17letniej karierze, choć no dobra parę razy się upiekło a powinno być) 6pkt za ubiegłoroczny +31km/h wyścig na spota
Dlatego dzisiaj nie dotykam auta, co bym od jutra mógł zbierać z czystym sumieniem.. yy kontem
No dobra, w tej kwestii obiecałem kiedyś tam księdzu że się poprawię. Przecież nie puszczę tego w niepamięć i nie wytnę takiego klasycznego numeru jak Arnold.

Dlatego dzisiaj nie dotykam auta, co bym od jutra mógł zbierać z czystym sumieniem.. yy kontem
No dobra, w tej kwestii obiecałem kiedyś tam księdzu że się poprawię. Przecież nie puszczę tego w niepamięć i nie wytnę takiego klasycznego numeru jak Arnold.
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Ja mam 1pkt do 18 sierpnia za parkowanie w miejscu do tego nie przeznaczonym ... Podobno, choć stało w tym miejscu jakieś 10-15 innych aut. No ale cóż, byłem w stolicy i jako jedyny na BL ...
-
makmarc
1 pkt za parkowanie z dala od krawędzi jezdni. Tyle uzbieralem przez 5 lat ;D
- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
Ja do dziś bezkarny byłem (7 lat). Godzinę temu z art 92. Nie stosowanie się do znaku pionowego B-36 – zakaz parkowania, 100zł 1 pkt 
Napisane z tabletu sponsorowanego z 500 plus Wałbrzych
Napisane z tabletu sponsorowanego z 500 plus Wałbrzych
Ostatnio edytowano 1 sie 2017, 08:21 przez Commander, łącznie edytowano 1 raz
-
Commander
Nie
droga 2 pasmowa znak gdzieś tam sobie stał na jakimś skrzyżowaniu, na chodniku pełno samochodów nie widziałem nigdzie znaku mówię wszyscy stoją to pewnie można
No i masz 
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Odkąd pojawił się yanosik to punktów brak
Raz tylko nie włączyłem to mnie jakaś straż wiejska złapała na radar krzak – ale wtedy jeszcze mogli