World of Tanks
Po prostu super...
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Wczoraj kupiłem tego waszego sporta w promocji. Od razu update bo wolne doświadczenie było. Zapakowane działo 122 i jazda na bitwę. Pierwsze starcie Panthera II. Strzał z boku i [tiiit] Panthery nie ma
Już lecą bluzgi "golden boy i takie tam". Nieźle lutuje to działo, aczkolwiek przebić jakiegoś HT poziom dwa poziomy od przodu nie jest łatwo. Powiem szczerze że prawie wcale nie przebija 
trzeba wiedzieć gdzie no i strzelać pod dobrym kątem. a jak już widzisz np jakiegoś KW4 to trzeba raczej zabierać się do niego z boku bo inaczej fucktycznie ciężko.bieski napisał(a): Nieźle lutuje to działo, aczkolwiek przebić jakiegoś HT poziom dwa poziomy od przodu nie jest łatwo.
generalnie ameryki nie odkryłeś, nie ma w grze czołgu "idealnego"
podstawa to kupić do sporta dosyłacz i przyśpieszone namierzanie, do tego dobra załoga z towarzyszami broni i przede wszystkim gaśnica na pokładzie

bieski napisał(a):Radex napisał(a):dobra załoga z towarzyszami broni
A po polsku możesz ? Mam włączony eng w grzeKtóry to perk i co daje?
no ja cały czas po polsku piszę

to jest taka ikonka z pięścią, chyba Brothers in Arms
działa wtedy jak masz to zrobione w 100% na KAŻDYM załogancie
a co daje to poczytaj już sam
Faktycznie zmaksowany sport jest całkiem niegłupi. W porównaniu do t150 jest sporo szybszy. No ale jest papierowy. Od T150 sporo się odbija a w sporta wchodzi jak w masło.
Czasem się przydaje. Czy stary działa to nie wiem bo w 8.2 wrzucałem całą paczkę celownik, ikonki, oddalacz i dźwięki. Nawet nie wiem, które w tych plikach to był ten oddalacz kamery
Radex napisał(a):a ten stary nie działa? ja już z tego nie korzystam bo mnie wkurzał zwłaszcza kiedy grałem w mieście
Czasem się przydaje. Czy stary działa to nie wiem bo w 8.2 wrzucałem całą paczkę celownik, ikonki, oddalacz i dźwięki. Nawet nie wiem, które w tych plikach to był ten oddalacz kamery