Kulturystyka/lekkoatletyka – ćwiczenia, porady, dieta
Generalnie sylwetka szalu nie robi bo genetyka mi na to nie pozwala
Ale robie co moge i walcze codziennie od 3 lat i cos tam sie udalo urzezbic
Tu fota po 4 latach tanczenia 50kg

I tu aktualne + teraz juz zeszlo 6kg przy praktycznie takich samych gabarytach.
Ale robie co moge i walcze codziennie od 3 lat i cos tam sie udalo urzezbic

I tu aktualne + teraz juz zeszlo 6kg przy praktycznie takich samych gabarytach.
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
Mi od grudnia zeszło 5kg, z tego ostatnie 3 tygodnie na siłowni jedynie 1kg, tylko, że zauważyłem już znaczący spadek w obwodzie. Ich miejsce zastępują mięśnie które kiedyś były, ale spadły i zastąpił je tłuszcz. W tym czasie zaszło ok 8cm w pasie. Celem był spadek do 70kg, jednak teraz będę zadowolony do połowy kwietnia jak zejdzie do 75kg, a w obwodzie spadnie jeszcze z 10cm. Nie zamierzam się skupiać na samych aerobach. Aktualnie na koniec treningu 30-50min na rowerku w zależności od chęci 
Dopisano 1 lut 2013, 22:27:
No i w końcu się przełamałem i skończyłem pierwszy dzień A6W, zobaczymy ile wytrwam. Ciężko było bo poszło 10 serii do oporu na siłowni to brzuch zmęczony był.
Dopisano 2 lut 2013, 14:47:
3 tygodnie trenowałem już brzuch, a dopiero pierwszy raz czuje zakwasy dziś
Dobry wycisk daje A6W 
Dopisano 1 lut 2013, 22:27:
No i w końcu się przełamałem i skończyłem pierwszy dzień A6W, zobaczymy ile wytrwam. Ciężko było bo poszło 10 serii do oporu na siłowni to brzuch zmęczony był.
Dopisano 2 lut 2013, 14:47:
3 tygodnie trenowałem już brzuch, a dopiero pierwszy raz czuje zakwasy dziś
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Karol, że tak zapytam to do czego Ci te mięśnie ?
Przesada duża moim zdaniem.

cbr napisał(a):No i w końcu się przełamałem i skończyłem pierwszy dzień A6W, zobaczymy ile wytrwam. Ciężko było bo poszło 10 serii do oporu na siłowni to brzuch zmęczony był.
Jeżeli robisz a6w na wzmocnienie mięśni brzucha to jak najbardziej git, ale jeżeli na rzeźbe i 'klaoryfer' to się rozczarujesz
Karol widziałem gdzieś Twoje filmiki na YT jak tańczysz, powiem Ci, że szacunek, na prawdę jestem pod wrażeniem. Poza tym dobre plecy i niezła łapa, gratulacje, widać, że walkę wygrywasz.
Magician napisał(a):A do czego Tobie Impreza GT? Seicento 0,9ccm też przecież jeździ i łatwiej nim zaparkować
Miszczunio

- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Słabo u was z poczuciem humoru
z tą imprezą niezbyt trafione porównanie bo to zwykł może trochę szybszy od przeciętnej samochód
A wygląd Karola jakby nie patrzyć zwykły nie jest
Ja rozumiem, że można chcieć dobrze wyglądać i po to się [tiiit] na siłownie itd.. ale tu się chciałem dowiedzieć do czego Karol używa tych mięśni, że mu aż takie potrzebne
Ja rozumiem, że można chcieć dobrze wyglądać i po to się [tiiit] na siłownie itd.. ale tu się chciałem dowiedzieć do czego Karol używa tych mięśni, że mu aż takie potrzebne

Dobra nie wdaje się w dyskusje
jak chcecie tak wyglądać to wasza sprawa 

Trzeci woli biegać, grać w kosza i jeździć na rowerze i wyglądać jak zwykły szaraczek
hyhyhy

Bartek1986 napisał(a):Karol, że tak zapytam to do czego Ci te mięśnie ? Przesada duża moim zdaniem.
Generalnie miesnie raczej nie sluzo mi do samo obrony lub do odstraszania ludzi
Kulturystyka,sport,treningi to moja pasja i tak mi sie udalo ze w tym pracuje
Ta fota nr.2 nawet nie jest plazowka przy moim wzroscie raczej bieda z nedza marne 100kg
Stare dobre czasy ale to przy wadze 50kg . Dzieki a czy wygram walke okarze sie pod koniec marcajarsoN napisał(a):Karol widziałem gdzieś Twoje filmiki na YT jak tańczysz, powiem Ci, że szacunek, na prawdę jestem pod wrażeniem. Poza tym dobre plecy i niezła łapa, gratulacje, widać, że walkę wygrywasz.
Magician napisał(a):Stare góralskie przysłowie mówi: Nie ważne kto umrze pierwszy, ważne kto większy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
Kuzwa nie wytrzymalem i po 5tyg diety zjadlem jednego burgera :/
Kara zwiekszone kardio do 40min.
Podziwiam ludzi na redukcji pierwszy i ostatni raz
Kara zwiekszone kardio do 40min.
Podziwiam ludzi na redukcji pierwszy i ostatni raz
zdjecie mocne
az sie cwiczyc chce

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0