Zgadnij co to za auto !?
Ech... Facet, którego nazwisko widnieje na tylnej klapie miał nadzieję dorobić się na maszynach do szycia, ale coś mu nie wyszło i od ponad stu lat robi samochody, a co najmniej od trzydziestu charakterystyczne zamki masek.
the right man in the wrong place...
tco_tm napisał(a):Facet, którego nazwisko widnieje na tylnej klapie miał nadzieję dorobić się na maszynach do szycia, ale coś mu nie wyszło i od ponad stu lat robi samochody,
łucznik??

-
waldii
oj waldii, Ty to jo... a pamiętasz jak wyglądałeś na spocie w Bartniczce dnia następnego? 

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek napisał(a):a pamiętasz jak wyglądałeś na spocie w Bartniczce dnia następnego?
chodzilem jak maszynka hmmm do szycia

-
waldii
oj tam figurek, lepsze było jak się bujałeś na koniu

www.gtrproject.pl
to racja... a jak Pestek na kacu z naszą flagą wymachiwał? nasze skoki przez ognisko, albo jak ja biegałem z piłą stihl'a?
A tak na poważnie to chyba zgadłem, więc waldii wrzuć za mnie bo ja zmęczony jestem.

A tak na poważnie to chyba zgadłem, więc waldii wrzuć za mnie bo ja zmęczony jestem.
www.gtrproject.pl
Cukierek napisał(a):nasze skoki przez ognisko, albo jak ja biegałem z piłą stihl'a?

a wrzuce cos jak bede jeszcze
-
waldii
Ostatnio edytowano 19 lut 2009, 01:15 przez Cukierek, łącznie edytowano 1 raz
www.gtrproject.pl
Cukierek napisał(a):Vectra C kombi
wreszcie... wrzucasz....