Kontrowersyjny tuning

No dobra, jak zrobiona, tak zrobiona, ale ten OPIS
to już przesada. Pół auta do roboty. A żeby doprowadzić ją do stanu używalności...
jednak patrząc z drugiej strony, nie widzę co jest na zewnątrz gdy siedzę w środku, a ten napęd 4ws rozwiązuje moje marzenia
Body kit zawsze można zdjąć i zastąpić ori 

jednak patrząc z drugiej strony, nie widzę co jest na zewnątrz gdy siedzę w środku, a ten napęd 4ws rozwiązuje moje marzenia

Tak, koła skrętne. Ale tak jak czytałem to nazwali to 4ws.

Zostawmy Litwinom ich cuda techniki, u nich jest widocznie jeszcze era F&F albo i wcześniej (nfs:u) 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
DamianSzatan666 napisał(a):Tak, koła skrętne. Ale tak jak czytałem to nazwali to 4ws.
dobrze nazwali
4 WS – 4 wheel steering – 4 koła skrętne
4 WD/AWD – 4 wheel drive/all wheel drive – napęd na 4 koła
Ostatnio edytowano 1 sie 2012, 22:52 przez dirtracer, łącznie edytowano 2 razy

- Od: 30 cze 2011, 19:48
- Auto: Mazda 6 GJ 2014
2.0 165KM
widzisz, 4wd mi z głowy wypadło
a zastanawiałem się chwilę jak to się zwie standardowo. Bo VW ma inna nazwę, merc również a raczej tymi autami się woziło 

Zamiast tych pseudo listew chrom na drzwiach, masce itd. Gałki zmiany biegów i ręcznego założył bym tylko takie pseudo chromy wokół okien nawiewu. Takie plastiki na podłodze tylko na zimę.

Co powiecie? Wygląda jakoś tak strasznie tandetnie. Przede wszystkim koła zupełnie nie pasują. Może handlarz ściągnął większe, ładniejsze i zostawił te, które robiły za zimówki. No ale ta wygięta deska z tyłu to pasuje jak świni siodło.
Moim zdaniem bez szału, pupa beznadziejna ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.