loockas napisał(a): Zostaje tylko bagażnik ale to zabija funkcjonalność tego samochodu :/
Czyli zostaje

wersja 286KM nawet przy tej masie powinna wystarczyć
www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a): Zostaje tylko bagażnik ale to zabija funkcjonalność tego samochodu :/
Gib napisał(a):Na koniec sierpnia coś jeszcze kwitnie?
Bo_Lo napisał(a):Ponoc ogarniają ale przerobka podłogi i wydechow końcowych.
rafik89 napisał(a):Jeśli w s-max nie ma gdzie założyć toroidalnej butli to zawsze można poszukać 2.0 tdci, silnik z psa, a więc jeden z lepszych na rynku.
brii napisał(a):Dużo takie 2.5T pali?
u mnie spalanie w mieście (zakorkowany Gdańsk) w zasadzie nigdy nie schodzi poniżej 14 l/100km. A najczęściej jest to 14,5-15,5 l/100km. W trasie faktycznie można czasami zejść do 11, nawet 10 l/100km.
loockas napisał(a):A mnie bananmin trochę zasmucił. Pokazał mi instalacje w swoim S-MAX 2.5T
JohnnyB napisał(a):Ja na razie porzuciłem wszelkie plany zmiany auta i nie zastanawiam się co może w przyszłości kupie.
buczos napisał(a):loockas napisał(a):A mnie bananmin trochę zasmucił. Pokazał mi instalacje w swoim S-MAX 2.5T
okazjonalnie się przejechał na 1/4... i zrobił 15.8ale to idzie jak na taki autobus.
JohnnyB napisał(a):KIA kiedyś tak robiła w przypadku fabrycznych aut na LPG. Zbiornik PB miał właśnie 10 litrów i wrzucali na jego miejsce zbiornik LPG.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości