Czateria... 2021
e tam rotary, dobry diesel rzędowy robił by robotę 

JohnnyB napisał(a):Nom, sam z nowu patrze na klekota. Jeden 2.2 zaczyna mnie dosć mocno interesować
Gulia 2.2 ?
Zdecydowanie nie ten kierunek
. Wątpię aby ktoś to sprawnie zgadł
. Sam mam spore wątpliwości, ale mam w planach w przeciągu 2 miechów wybrać się na porządna jazdę testową i zobaczyć czy to faktycznie dobry kierunek, zwłaszcza że mimo niskiej ceny jak na segment auta, cena znacząco przekracza budżet.
..::Born To Rise Hell::..
Mercedes? 

Neonixos666 napisał(a):Mercedes?
Bardzo daleko i jednocześnie bardzo blisko
Dopisano 08 sie 2018 20:56:
Gib napisał(a):to jak segment taki srogi to może to jest S 250 CDI
Podobnie jak Neonixos
Hyundai?
Nie kojarzę aby auta Hyundaia miały coś wpólnego z Mercedesem
, ale geograficznie bliżej
.
Dobra, zaraz padnie poprawna odpowiedź
Dobra, zaraz padnie poprawna odpowiedź
Ssang young?
Gib wygrał 
Koreański ML
Ostatnio śmigałem starszym i mnie nie odstraszył a nowszy ma więcej wspólnego z LC, któym też zostałem ostatnio przewieziony i zapragnąłem go mieć
, a że na LC nie ma szans, tak może i Rexton to ciekawy wybór......I tak na codzień śmigam golfem i spalanie osiągam nim 5l/100km, 120km/h raczej nie przekraczam i nie boli mnie że Tico mnie wyprzedza na trasie.....Ścigać się nie mam ochoty i auta stają się dla mnie tylko wozidłem z punktu A do B.
Koreański ML
Ostatnio śmigałem starszym i mnie nie odstraszył a nowszy ma więcej wspólnego z LC, któym też zostałem ostatnio przewieziony i zapragnąłem go mieć
No nie moja bajka właśnie. CX30 to drogie malutkie pudełko. Ja myślę o aucie dla siebie. Wole duże, wysokie i może na ramie. Jakoś w takim czuje się na prawdę dobrze, nawet jeśli nie przyśpiesza, na ma wiele wspólnego z wygoda i komfortem, ale ma w sobie to coś co jak dla mnie zostało jeszcze z tej starej przyzwoitej motoryzacji. Tak mi się przynajmniej ostatnio wydaje.
A że 40 się zbliża, to może przy okazji czas na jakieś 2 kółka
A że 40 się zbliża, to może przy okazji czas na jakieś 2 kółka