brii napisał(a):nemi napisał(a):I to wszystko się dzieje przy bardzo dużej dbałości o auto...
Z perspektywy czasu ocena Clio się zmieniła?

Absolutnie nie. Mam dwa zbiory aut – auta gówniane i te dobre. Po stronie dobrych jest Octavia oraz Mondeo. Na 9 czy 10 aut liczba nie jest imponująca

.
Powiem szczerze, że dziwi mnie postawa w salonach. W Fordzie patrzą krzywo, że się przyszło i nikt o nic nie pyta. W pugu i citroenie mógłbym dokonać wszelkich dewastacji i nikt by nawet nie zobaczył (swoją drogą odlecieli z cenami). W renault zajmują się klientem, ale ze sprzedawcy nie jestem super zadowolony, w toyocie obsługa pierwsza klasa. Dziś byłem drugi raz, chciałem pojeździć, ale tylko hybryda została na placu, więc bez sensu. Za dwa tygodnie dadzą mi to auto n weekend.
W moim prywatnym rankingu obecnie na pierwszym miejscu jest auris, na drugim golf. Może nawet oba na pierwszym

. Golfa będę próbował ogarnąć pokątnie, ale nie wiem na ile mogę liczyć na kolegę.
Z Dacią już nie przesadzajmy, nie jestem Spartaninem

. Już jakość wnętrza i wygląd Renault mnie odstrasza (model wyprzedawany, starej generacji, nowe to inna liga już). Ja śmigam trochę tras, dużo z prędkością autostradową i raczej Dacii nikt nie projektuje pod tym kątem.