http://img34.imageshack.us/img34/1866/a9fc9b6cf0.jpg
Śmieszne lub ciekawe zdjęcia/filmy/linki/teksty (bez polityki).
Hehe cała prawda.
Zawsze mnie śmieszy jak przejeżdżam koło mobilnych chłopaków co to dziury łatają na drogach. W 5ciu do jednej dziury się zabierają, jeden trzyma worek i zasypuje dziure, drugi operuje szpadlą, trzeci to kierowca a kolejnych dwóch stoi i nadzoruje.
- Od: 30 sie 2004, 13:47

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
cwaniaq napisał(a):Hehe cała prawda.
Zawsze mnie śmieszy jak przejeżdżam koło mobilnych chłopaków co to dziury łatają na drogach. W 5ciu do jednej dziury się zabierają, jeden trzyma worek i zasypuje dziure, drugi operuje szpadlą, trzeci to kierowca a kolejnych dwóch stoi i nadzoruje.
Mam właśnie ekipę na posesji do układania bruku przed domem. 4-ech ludzi 'na etacie' w firmie wykonawczej. Wydajność 25-50% typowego wykonawcy 'o dzieło'. Przyjechali o 7:30. Dwóch robi. Dwóch wyszło z samochodu o 12:00 (jednak drążek zimany biegów trochę przeszkadza podczas snu). Wczoraj wyskoczyli 'do sklepu' na ..... 3 godziny.
I co? Ludzie są, jacy są, ale zarządzanie nimi jest TRAGICZNE. Potem oczywiscie wielki właściciel sobie wyliczy ile 'dniówek' mnie to będzie kosztowało.

Mieli skończyć w tydzień. Mija drugi i końca nie widać. Ale jak tu ich wyp.... jak zostanę bez ekipy jesienią bez wjazdu do garażu ?
TO NIE JEST ŚMIESZNE...
2B || !(2B) ? by mcbeth

- Od: 12 lut 2007, 14:29
- Auto: M6 GG1 MZR-CD 143KM '07 Active+ / Legacy 2.0R 165KM AT S-AWD '07
Myjk napisał(a):mcbeth, dlatego płaci się od roboty a nie od dniówki.
Umówiony jestem od roboty, ale zawsze podczas rozliczania pojawiają się problemy 'bo co to ja nie nawymyślałem' i 'oni mnie zupełnie inaczej rozumieli'. A tak naprawdę chodzi im o pokrycie strat na obibokach.
2B || !(2B) ? by mcbeth

- Od: 12 lut 2007, 14:29
- Auto: M6 GG1 MZR-CD 143KM '07 Active+ / Legacy 2.0R 165KM AT S-AWD '07
- Od: 28 paź 2006, 18:49
- Auto: MPV 2,0 benzyna 2000r., volvo v50
Adaś napisał(a):http://www.joemonster.org/filmy/18606/Srodek_nocy_na_Bialorusi

Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Uwaga, nie śmieszne, a drastyczne
http://wp.tv/i,Zabijaja-150-tys-pisklat ... caid=58b05 masakra z tym młynkiem
http://wp.tv/i,Zabijaja-150-tys-pisklat ... caid=58b05 masakra z tym młynkiem
Ostatnio edytowano 5 wrz 2009, 17:21 przez damian, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 17 wrz 2006, 17:02
- Auto: 323F BG
no i mała dawka fotek ode mnie..
, sorry jak cos było..
trochę polityki
coś dla miłośników 2 kółek.., noo, może dwóch i trzech
a na koniec troche erotyki

trochę polityki

coś dla miłośników 2 kółek.., noo, może dwóch i trzech

a na koniec troche erotyki

Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
damian napisał(a):http://wp.tv/i,Zabijaja-150-tys-pisklat-dziennie,mid,404086,klip.html?ticaid=58b05 masakra z tym młynkiem
Wiesz co, masz ty w ogóle wyczucie. W "ciekawych i ŚMIESZNYCH linkach" takie coś dać. Ogólnie, wiem, tragedia, ale wchodząc tutaj to myślałem, że sobie pooglądam jakieś śmieszne zdjęcia i filmy a tu zonk, wszystkiego się odechciewa.
- Od: 30 sie 2004, 13:47
cwaniaq
powiem inaczej w CIEKAWYCH i śmiesznych linkach
nie samym smiechem czlowiek zyje
pozdro
cwaniaq napisał(a):Wiesz co, masz ty w ogóle wyczucie. W "ciekawych i ŚMIESZNYCH linkach" takie coś dać. Ogólnie, wiem, tragedia, ale wchodząc tutaj to myślałem, że sobie pooglądam jakieś śmieszne zdjęcia i filmy a tu zonk, wszystkiego się odechciewa.
powiem inaczej w CIEKAWYCH i śmiesznych linkach
nie samym smiechem czlowiek zyje
pozdro
- Od: 15 sty 2009, 19:39
- Auto: Chrysler V6
cwaniaq napisał(a):damian napisał(a):http://wp.tv/i,Zabijaja-150-tys-pisklat-dziennie,mid,404086,klip.html?ticaid=58b05 masakra z tym młynkiem
Wiesz co, masz ty w ogóle wyczucie. W "ciekawych i ŚMIESZNYCH linkach" takie coś dać. Ogólnie, wiem, tragedia, ale wchodząc tutaj to myślałem, że sobie pooglądam jakieś śmieszne zdjęcia i filmy a tu zonk, wszystkiego się odechciewa.
Śmieszne/ciekawe zdjęcia, filmy, linki i teksty
już nie od dziś pojawiają się tutaj linki do nie tylko śmiesznych filmów i zdjęć, dlatego temat nazywa się nie "śmieszne zdjęcia, filmy, linki i teksty", tylko śmieszne/ciekawe.... było to już nie raz poruszane, jak dla mnie to też nie powinno się wrzucać śmiesznych filmików i takich rzeczy do jednego worka, ale nie ma na tym forum innego tematu w którym można by to wrzucić...
dopisałem do linka info, żeby jeszcze ktoś nie popsuł sobie humoru przez niego, w sumie mój błąd, bo mogłem to zrobić wcześniej. a tak swoją drogą to masakra, że takie coś ma w ogóle miejsce, co to za ludzie przy tym pracują.... kiedyś widziałem podobny filmik, tylko z mieleniem krowy, ale tamto to nie wiadomo czy było prawdziwe, może krowa była martwa, a ktoś tylko podłożył dźwięk..

- Od: 15 sty 2009, 19:39
- Auto: Chrysler V6