Dominator napisał(a):aha, to chyba ma dużo cukru więc parę km będziesz musiał dorzucić do biegu
Na zlocie też nie mam zamiaru sobie oszczędzać przyjemności z jedzenia i picia
www.mazdaspeed.pl
Dominator napisał(a):aha, to chyba ma dużo cukru więc parę km będziesz musiał dorzucić do biegu
loockas napisał(a):Dominator napisał(a):No to chlup
Ja dzisiaj trochę inaczej... trzeba spełniać zachcianki ciężarnej żony
Xenocyd napisał(a):Ja właśnie w Budapeszcie się najebuje. Jutro powrót do kraju i koniec road tripaale jest już plan na kolejnego.
JohnnyB napisał(a):Xenocyd napisał(a):Ja właśnie w Budapeszcie się najebuje. Jutro powrót do kraju i koniec road tripaale jest już plan na kolejnego.
Taki to pożyje.
Ja też mam na tapecie Węgry jeszcze w tym roku. Byłem w Egerze – fajne miejsce, mają świetne wina.
Ten Lech Free z miętą, jest całkiem przyjemny....szczerze jak mam wypić jedno piwo to wole takiego Lecha Free. Zresztą od przyszłego tygodnia zaczynam mocne treningi, wiec bede na sporym detoksie...ale to dopiero po weekendzie
JohnnyB napisał(a):ale taki słabiutki, jestem po antybiotyku, nie dam rady mocno zaszaleć.
Gib napisał(a):PeKa napisał(a):Co do SType to Mev pisał kiedyś że jest drogo bo to Jaguar.
brii napisał(a):JohnnyB napisał(a):ale taki słabiutki, jestem po antybiotyku, nie dam rady mocno zaszaleć.
booosze – już szukasz usprawiedliwień??
nemi napisał(a):Słowo Auris powinno być tu zastępowane przez [tiiit]. Obraża moje uczucia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości