Zostanę ojcem!!!
Już kilka osób mi mówiło (z pracownikiem Smyka włącznie), że większość wózków produkowane jest na potrzeby pierwszego, góra drugiego dziecka. M.in dlatego zdecydowałem, że wszystko kupię nowe. Z resztą już niebawem wszystko wykorzystam ponownie 
O [cenzura]! 
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
loockas napisał(a):Już kilka osób mi mówiło (z pracownikiem Smyka włącznie), że większość wózków produkowane jest na potrzeby pierwszego, góra drugiego dziecka
Tiaaa, bo akurat im się producenci zwierzają (z pracownikami Smyka włącznie)
Po prostu pewne marki robią/sprzedają szajs i zdają sobie z tego sprawę (gdyby było inaczej nie wysłaliby Kinkiemu tylu łożysk na raz).
Akurat mój Navington (ten sam producent co Xlander) nie ma żadnych luzów na kołach a dwójkę dzieciaków przewiózł.
loockas napisał(a):niebawem wszystko wykorzystam ponownie
Gratulacje i witam w klubie
Grzyby napisał(a):Tiaaa, bo akurat im się producenci zwierzają (z pracownikami Smyka włącznie)
Ja wiem po swojej branży, że producenci mi się zwierzają z wielu rzeczy o których klient końcowy nie musi wiedzieć. Więc jestem w stanie w to uwierzyć
Oczywiście szajs, szajsem. Nawet gdy wcale nie jest z najniższej półki cenowej
Grzyby napisał(a):gdyby było inaczej nie wysłaliby Kinkiemu tylu łożysk na raz).
Chico wysłało mi styropiany do fotelika za free mimo, że nie posiadały żadnej wady fabrycznej. Po prostu mi pękły i dostałem nowe.
Beny napisał(a):Gorzej jak trafisz bliźniaki to plan weźmie w łeb
Jest jedno, znaczy jedna
loockas napisał(a):Chico wysłało mi styropiany do fotelika za free mimo, że nie posiadały żadnej wady fabrycznej. Po prostu mi pękły i dostałem nowe.
Oki, ale jemu padły 2 a wysłali ... 5
loockas napisał(a):Jest jedno, znaczy jedna
Czyli jesteś w mniejszości
Ja mam 4 baby w domu i siostra piąta czasami bywa
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
loockas napisał(a):Chico wysłało mi styropiany do fotelika za free mimo, że nie posiadały żadnej wady fabrycznej. Po prostu mi pękły i dostałem nowe.
Tu jest też istotne podejście firmy do tematu. Ewidentnie u kinkiego jest lipa z tymi łożyskami.
Ja miałem "problem" z domkiem plastikowym Smoby (firma z tych porządniejszych) takim jak w linku http://www.zabawkiczarek.pl/katalog/mar ... lie_smoby/
Po 3 sezonach na zewnątrz plastikowe zakrętki mocujące dach utleniły się na tyle, że próba odkręcenia ich skończyła się kompletnym zniszczeniem chyba 16 sztuk i uszkodzeniem kilku innych.
Kontakt telefoniczny z przedstawicielem na PL – nie występuje to jako część do zakupu. Ale jak jest taka sytuacja to coś tam znajdą, tylko wysłać im fotkę.
I po 2 dniach przysłali 23 sztuki, tyle mieli + przeprosiny za zaistniałą sytuację (a dawno po gwarancji).
Jak mi podeślą kontener łożysk i nadal będą pisać takie słodkie maile to spoko
Mogę je wymieniać co tydzień 
Lubie jak firma pomimo wad w ich produktach szanuje klienta.
loockas gratulacje
rząd nie liczył na taki sukces ustawy
Lubie jak firma pomimo wad w ich produktach szanuje klienta.
loockas gratulacje

rząd nie liczył na taki sukces ustawy
kinki napisał(a): Na tą chwilę mam mieszane odczucia. Nie zrobiłem przecież miliona km żeby łożyska się sypały
widać jakieś bicie na kole masz, felgi do wyważenia

Co do serwisu wózka to masakra jest z dętkami, jak prosty wentyl to ciężko napompować, jak specjalnie skrzywiony to nie ma nakrętki która nie pozwala przesunąć się dętce.
mariusz5891 napisał(a):W czerwcu powiększę grono forumowych ojców i właśnie stoję przed perspektywą kompletowania wyprawki i przypadł mi do gustu Twój zestaw
Znacie to powiedzenie: "Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość"?
Po raz kolejny się potwierdziło, Antoś miał pokazać się na świecie w drugim tygodniu czerwca, a tymczasem od poniedziałku jest już z nami. Ale za to jego parametry jak na wcześniaka są dość imponujące: 3,44 wagi i 59 cm
Miał być "prezent" na jutrzejsze urodziny ale postanowił balować z nami. Także dziś o 3.10 zostałem po raz drugi ojcem (drugi syn) a na imię ma Adaś.
https://www.facebook.com/BippuPoland
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
-
Tomek grupa rozwoju forum
- Od: 11 kwi 2008, 15:18
- Auto: Lexus LS400 4.0 V8 1998
Mazda6 GG LF`06 2.0 156,5KM@6676RPM 196,3Nm@4218RPM Noblessgrau
była Mazda Xedos 9 TA KL 2001 AT
była Mazda 323f 2.0 V6 BA