Czateria... 2021
Po wnikliwej analizie treści ogłoszenia dochodzę do wniosku, że cena to pięć tysięcy z hakiem 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
A ile byś chciał założyć do auta które waży 1100kg? Za czasów brii przekladalo się tylko klze na 160KM i na tym się kończyły tuningi mx3. A nie brii poszedł dalej i założył dłuższy 5 bieg tak jak w tej mx3.
Za 5K możesz kupić gwint i silnik
Dopisano 31 lip 2018, 09:28:
To nie alfa to jeździ bezawaryjnie

Za 5K możesz kupić gwint i silnik

Dopisano 31 lip 2018, 09:28:
Krzemol napisał(a):Tylko 20tys, już grzeję lawetę
To nie alfa to jeździ bezawaryjnie
-
Największy Ścigant
- Od: 19 lis 2015, 19:40
- Auto: Jest:
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
ja mówiłem, że 998 dam, jak OC, ubezpieczenie i złomowanie po ich zakończeniu są w cenie
Ogólnie ludzie mają fantazję, każdy swoją, i trzeba to uszanować. Może jest gdzieś w tym kraju jeszcze trzeci miłośnik MX-3 chcący utopić 20 k pln
Ogólnie ludzie mają fantazję, każdy swoją, i trzeba to uszanować. Może jest gdzieś w tym kraju jeszcze trzeci miłośnik MX-3 chcący utopić 20 k pln
loockas napisał(a):i buda za max 2k i to by było na tyle.
To chyba taka do remontu generalnego blacharskiego....
Te auta strasznie nie trzymają ceny, szkoda. Ale fakt faktem jak znajdzie się klient to położy bo sprzedając na części ten samochód odzyska się więcej kasy....
Xenocyd napisał(a):Może jest gdzieś w tym kraju jeszcze trzeci miłośnik MX-3 chcący utopić 20 k pln
Może jest, znam jeszcze kilku takich. Problem jest tylko tego rodzaju że każdy z nich albo ma już swoją mx3 albo właśnie samemu taką buduje

-
Największy Ścigant
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
marcinowozniako napisał(a):Za 5K możesz kupić gwint i silnik
albo jechać na wczasy a nie inwestować w złom :p
Gib napisał(a):Wydaje mi się że nie ma amerykańskich vanów z klekotem. Te co są to europejskie składane/produkowane w Grazu, ameryki nie widziały na oczy.
Nie całkiem. Blachy (klapy, drzwi) były tłuczone w ameryce. Nie jestem pewien czy w Austrii robili wersje z ASB (chyba nie). Trzeba byłoby dorwać kogoś z wersją EU z silnikiem 3,3 lub 3,8. Bo wiadomo że 2,4 benzyna i klekoty to tylko tutaj występowały.
Grzyby napisał(a):a nie inwestować w złom :p
Ale nie mówimy o jednym z twoich aut.
Tak naprawdę wszystko to jeden wielki złom więc określenie bardzo bardzo ogólne.
-
Największy Ścigant
Mazda MX-3 KL-DE '91
Była:
Mazda MX-3 KL-DE '93
Pojechałem dziś z kumplem oglądać Guliette. Rocznik 2011 1.4 PB 170 KM + ASB. Salon polska, przebieg niby 110 tyś pln. Auto stoi w komisie....
Prawie się przewróciłem ze śmiechu jak auto nie odpaliło
Nie wiedziałem że nawet kupując Alfę trzeba przyjechać lawetą
Prawie się przewróciłem ze śmiechu jak auto nie odpaliło

Nie wiedziałem że nawet kupując Alfę trzeba przyjechać lawetą

..::Born To Rise Hell::..
Z żoną byliśmy dzisiaj na evencie Mercedesa, dream cars. Mieliśmy przejazd nad morze ok 180 km w jedną stronę. W kolumnie same AMG, S63 , S63 Cabrio, S63 Coupe, GLC63 coupe, GLE63 coupe, slc43, a45, SL63, G klasa.
Kurcze ale się człowiek rozmarzył
Jazda bajka, to jakie wrażenie robi nowy SL63 to masakra, tak samo S63 cabrio. Na koniec rozdali konfiguracje aut, niewiele z nich kosztowało poniżej mln 
Kurcze ale się człowiek rozmarzył

Nie ma to jak po robocie skoczyć z rodzinką nad wodę, mamy takie miejsce że praktycznie nie ma ludzi, woda cieplutka. Dziś byliśmy Ducato to nawet przebraliśmy się na pace
. Młoda się wyszalał plus atrakcja przejażdżki busem.

Kurła założyłem siłowniki do bramy,wszystko pomontowane wypoziomowane na tip top,ale jak otworzyłem instrukcje to jeblem kto to pisze
Niby jest zaprogramowana,miałem tylko podpiąć kabelki i lipa 

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Wiecie co, nie chce mi się już trochę jeździć. Coś około 3550 km zrobiłem w lipcu. Za chwilę będzie 10k od wymiany oleju i... chyba zmienię. Następna wymiana w kwietniu 2019, a do tego czasu przejadę pewnie kolejne 10kkm. Gdybym nie zmienił, to na jednym oleju bym przejechał 20kkm, więc trochę sporo. Sam nie wiem. Niby można 30kkm zrobić na jednym, ale czy wtedy co czwarta wymiana nie będzie razem z silnikiem? Ehhh