Byłeś w Zatorze? Chociaż to na max 2 dni....
Nie wiem jak 6 latka ale ja ze swoimi 2 i 4 w przyszłym tygodniu korzystamy z wolnej chaty rodziców. Jest kawał ogrodzonego trawnika ze sporym placem zabaw, kupa zabawek, piaskownica itp. itd. Poza tym, w odległości 15 minutowego spaceru jest też wielki plac zabaw, basen z fajnie urządzoną częścią dla maluchów oraz zalew z rowerkami i łódeczkami. Nie będą się nudzić.
Uważam że dla dzieci w takim wieku, samą atrakcją jest przebywanie z rodzicami których zwykle widzą kilka godzin wieczorem (nie muszą mieć wymyślanych atrakcji żeby były zadowolone).
Kupę zabawy miałem z młodymi w ten weekend u dziadków. Myliśmy samochody, robiliśmy wyścigi w ogrodzie, szukaliśmy skarbów

P.S. Nie wybieraj się czasem do Centrum Nauki DaVinci czy jakoś tak pod Kielcami.
Założenie fajne tylko że jakieś 20-25% zabawek/urządzeń nie działa ... Takie typowo gówniane wykonanie – budynki wywalone z naście milionów (ktoś ładną kasę przytulił) a w środki wykończenie .... jak zwykle. Niby są bramki z czytnikami, z podświetlaniami, z liczeniem gości itp. a ..... nie działają bo się zepsuły i specjalne obejście jest dla wszystkich. Żenada na całego...