Czateria...cd
Grzyby napisał(a):No to ja dzisiaj miałem taką jazdę swoim klockiem (byłem w Katowicach i Chorzowie).
I jestem pod wrażeniem tego jak to auto trzyma się drogi (jak na takiego kloca ofc).
Przy prędkościach około 150km/h jest lepiej niż dobrze.
Jeździliśmy w mniej więcej tej samej okolicy – leciałem z Żor A1 w stronę Częstochowy. Momentami samochód mi się przesuwał w prawo jak zawiało i to dość konkretnie zmieniał pas – musiałem zwolnić do 110km/h... Klocek na pewno mniej podatny bo jednak minimalnie niższy ale przede wszystkim ma mniejszy prześwit. Ze spalaniem straszenie źle nie było na tle klocka (12,5l/100km przy 140km/h) ale jednak jestem przyzwyczajony do nieco mniejszych wartości na autostradzie.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Tak patrzę na listę zapisów na zlot i ze stałych bywalców czaterii to mało kto się zapisał (właściwie teraz to już nikt)
A takie było piękne pospolite ruszenie na wspólną nayebke, a z tego co widzę to był tylko Brii, i już jest wykreślony.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Z chęcią się odkreślę, ale ktoś musiałby mnie zastąpić w roli rehabilitanta 
Xenocyd napisał(a):Ja proiponowałem czateriową popijawę w innym terminiem Bartek był za ale temat umarł jakoś.
Dla mnie to było pytanie retoryczne – ja się piszę ale dopiero po 11 września
U mnie też jakaś popijawa możliwa, ale od września.
Jak coś zawsze jakaś delegacja do Lublina i okolic może mi się trafić, a ze mam tam do kogo jechać, to i nie problem.
Ja się zatem piszę
Dopisano 11 sie 2016 11:05:
A co do SUV'ów, to zjechałem jednym Europę, prowadząć na zmianę – pisałem już o tym XC60. Było średnio, ale mieliśmy na dachu takze kawał trumny. Latałem przy 150 z pasa na pas przy bocznym wietrze. Mialem okazję jechać nowym XC60 bez trumny – nie odczułem dyskomfortu żadnego.
Sam zaczynam doceniać to nadwozie, ale faktycznie nie jest to pojazd którym da się spokojnie jechać predkościami powyżej 150 – o ile to nie ejst wersja z adaptacyjnym zawiasem itp.
Jak coś zawsze jakaś delegacja do Lublina i okolic może mi się trafić, a ze mam tam do kogo jechać, to i nie problem.
Ja się zatem piszę
Dopisano 11 sie 2016 11:05:
A co do SUV'ów, to zjechałem jednym Europę, prowadząć na zmianę – pisałem już o tym XC60. Było średnio, ale mieliśmy na dachu takze kawał trumny. Latałem przy 150 z pasa na pas przy bocznym wietrze. Mialem okazję jechać nowym XC60 bez trumny – nie odczułem dyskomfortu żadnego.
Sam zaczynam doceniać to nadwozie, ale faktycznie nie jest to pojazd którym da się spokojnie jechać predkościami powyżej 150 – o ile to nie ejst wersja z adaptacyjnym zawiasem itp.
..::Born To Rise Hell::..
brii napisał(a):Dla mnie to było pytanie retoryczne
wiem, znam conajmniej jeszcze jedną osobę która też by się pojawiła, no i może jeden tetryk w okręcie pontonowym
Zdałem dzisiaj teorię, nie zabiorą mi prawka
Po urlopie ogarnę praktykę i niech wtedy nikt nie wychodzi z domu od nowego sezonu!
Xenocyd napisał(a):Zdałem dzisiaj teorię, nie zabiorą mi prawka
Szacun

nemi napisał(a):Kupuję 10 litrów
a wiaderko z casto masz?
jedna sztuka 12 L z pokrywką Ci wystarczy.
Do tego udajesz się tutaj:
https://www.piwnykraft.pl/pl/c/Drozdze/1 (bo w Wawie sobie możesz podejść do sklepu), bierzesz grzyby do cydru i coś do dezynfekcji – masz dzieci w domu, więc odpuść pirosiarczyn, kup na przykład OXI. No i dalej zgodnie z procedurą już lecisz.
Xenocyd napisał(a):nemi napisał(a):Kupuję 10 litrów
a wiaderko z casto masz?
jedna sztuka 12 L z pokrywką Ci wystarczy.
Do tego udajesz się tutaj:
https://www.piwnykraft.pl/pl/c/Drozdze/1 (bo w Wawie sobie możesz podejść do sklepu), bierzesz grzyby do cydru i coś do dezynfekcji – masz dzieci w domu, więc odpuść pirosiarczyn, kup na przykład OXI. No i dalej zgodnie z procedurą już lecisz.
Po wypłacie lecę po gąsior do leroya
brii napisał(a):Xenocyd napisał(a):Ja proiponowałem czateriową popijawę w innym terminiem Bartek był za ale temat umarł jakoś.
Dla mnie to było pytanie retoryczne – ja się piszę ale dopiero po 11 września
Kolejny zamach planujesz?
Trzeba się ustawić jakoś
Beny napisał(a):przewieziesz mnie klockiem
Spoko, tylko ja będę dwoma autami T&C i terenowym Fordem
Chociaż nie wiem czy nas wpuszczą