jacobs napisał(a):sam zderzak jest real, a te dodatki (choćby wycięcie na środku) to może być VT
być może zderzak jest real, ale wycięcia w nim i dodatki na masce psują całość ... tak czy siak wygląda paskudnie.
www.mazdaspeed.pl
jacobs napisał(a):sam zderzak jest real, a te dodatki (choćby wycięcie na środku) to może być VT
jacobs napisał(a):marcino338 to qakurat nie jest wieś tuning
Czolgista napisał(a):jak wiele aut tu umieszczanych
jacobs napisał(a):Czolgista napisał(a):jak wiele aut tu umieszczanych
właśnie coraz częściej to zauważam, wieś tuning to najszęściej home made, brewki z izolacji, spoiler z drewna, źle spasowane body, ogólnie samochody powstałe w stodole. A jeżeli samochód zrobiony jest perfekcyjnie, ale nie podoba wam się body – to akurat kwestia gustu
marcino338 napisał(a):sorki że to nie Mazda albo może i Mazda bo ja nie wiem , nie mogę rozróżnić :/ bo to taki tuning że śmiać mi się chceciekawe na jaki on chodnik może wjechać
![]()
marcino338 napisał(a):bo to taki tuning że śmiać mi się chce łoł ciekawe na jaki on chodnik może wjechać
Czolgista napisał(a):i takiego auta nie robi się po to, żeby po chodnikach czy polskich drogach jeździć:P
Piotruś napisał(a):Tę Rapidkę widziałem na żywo w Hradec Kralove i nie jest to w żadnym wypadku wieś
Użytkownicy przeglądający ten dział: nemi i 8 gości