zima idzie można dać se spokój z chlaniem i przypakować coś
Kulturystyka/lekkoatletyka – ćwiczenia, porady, dieta
Adamos napisał(a):U mnie -4kg.
Chętnie bym to przyjął

Xenocyd napisał(a):nemi napisał(a):No, może trochę szczuplejszy jestem .
jezeli stojac bokiem jestes sie w stanie schowac za Bimbakiem rowniez stojacym bokiem, to faktycznie musisz przypakowac
Niestety Bimbaka nie widziałem już całe wieki. W 2007 albo w 2008 ostatnio.
Na dole poprzedniej strony jest moja aktualna fotka
Radex, u mnie siłownia nie wchodzi w grę. Nie mam na to ani czasu, ani... serca. Niedługo kończę sezon biegowy (mój cel to 500 km w tym roku, już niewiele mi zostało) i może trochę uda mi się złapać kilogramów.
Polecam frytki tak 1 kg na początek na noc 
Co do diety to powiem wam że ciężko, zimno na zewnatrz nie nastraja mnie do jedzenia dietetycznych rzeczy, do tego cały zeszły tydzień psułem sobie kubki smakowe gluta-mi i różnym syfem, na dodatek przesadziłem z cukrem, muszę się odtruć, a waga znowu pójdzie w dół, (jakieś 1,5kg mi wróciło ostatnio)
Co do diety to powiem wam że ciężko, zimno na zewnatrz nie nastraja mnie do jedzenia dietetycznych rzeczy, do tego cały zeszły tydzień psułem sobie kubki smakowe gluta-mi i różnym syfem, na dodatek przesadziłem z cukrem, muszę się odtruć, a waga znowu pójdzie w dół, (jakieś 1,5kg mi wróciło ostatnio)
Stała pod ścianą prężąc kakao
jak dużo biegasz to naturalne że chudy jesteś bo spalasz ciągle tłuszcz, a w zamian nie robisz masy mięśniowej 
żeby przybrać na wadze to masz dwie opcje:
– zrobić masę mięśniową – siłka
– zrobić masę tłuszczową – mcdonaldy
żeby przybrać na wadze to masz dwie opcje:
– zrobić masę mięśniową – siłka
– zrobić masę tłuszczową – mcdonaldy
A tak serio to mam problem. Nie chce już chudnąć.. Schudłem ponad 30 kg. Przestałem biegać i jeździć na rowerze ponad 2 tygodnie temu z uwagi na brak czasu.. chce do tego wrócić. Jem bardzo dużo
i dalej chudnę. Siłownia mi pomorze? Nie chce codziennie jeść BigMaca 

Bartek1986 napisał(a):Siłownia mi pomorze?
Nie wiem czy Pomorze ale na pewno pomoże

odpowiednie ćwiczenia na masę i ćwiczenie tylko jednej partii mięśniowej w ciągu jednego dnia powinno dać rezultaty i sprawi że "spuchniesz"
4-5 posiłków dziennie żeby organizm cały czas otrzymywał paliwo.
a zwłaszcza po siłowni kefirki, tatarki i inne dobrodziejstwa
Adamos napisał(a):Oczywiscie, że nie. ale jakby tak kazdy wszedzie wkleił to by nie miał roboty
nawet jak bys na bilbordach mial to wypisane to i tak nic nie zmieni

Swoja DROGA dziwi mnie ludzka naiwnosc – chyba zaczne ludzi kasowac za diety
Poswiecic 2-3h i masz diete a w przypadku laika poprostu zaczac jesc zdrowo czy to takie trudne ?
No panowie od weidera ja juz mam na liczniku prawi 100kg(+15kg) i 6 pak dalej jest a brzucha ani kardio nie zrobilem ani razu
Dopisano 26 paź 2012 19:52:
Radex napisał(a):po siłowni kefirki, tatarki i inne dobrodziejstwa

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
karol napisał(a):Adamos napisał(a):Oczywiscie, że nie. ale jakby tak kazdy wszedzie wkleił to by nie miał roboty
nawet jak bys na bilbordach mial to wypisane to i tak nic nie zmieni![]()
![]()
![]()
![]()
Swoja DROGA dziwi mnie ludzka naiwnosc – chyba zaczne ludzi kasowac za diety![]()
Poswiecic 2-3h i masz diete a w przypadku laika poprostu zaczac jesc zdrowo czy to takie trudne ?
No panowie od weidera ja juz mam na liczniku prawi 100kg(+15kg) i 6 pak dalej jest a brzucha ani kardio nie zrobilem ani razuA jak tam u was????
Dopisano 26 paź 2012 19:52:Radex napisał(a):po siłowni kefirki, tatarki i inne dobrodziejstwa![]()
![]()
![]()
![]()
Nie chce mi się przeglądać Twoich postów ale o ile mnie pamięć nie myli to masz jakieś pojęcie na temat siłowni i całej otoczki....to jednocześnie dziwi mnie co piszesz. W moim przypadku to nie działa. Musi być rygor bo inaczej za często sobie pozwala na zbyt wiele. No i co innego dieta z BTW a co innego ograniczenie jedzenia itp. Różne organizmy, różne reakcje....sporo już sprawdziłem i wiem co piszę – taka dieta plus ćwiczenia pozwolą na uzyskanie mojego celu
Dopisano 27 paź 2012 22:41:
A no i dietę sam sobie tez układałem ale zabrakło mi pomysłów.... wolę dać 150zł, ogarniczyć % i zapierdzielać bo przecież jak zapłaciłem to musze zapierdzielać