jakby to było rx-3 to zgadł to porek dg , bo ja na początku myślałem że to jest rx-3 ale to usunąłem i przed chwilą to zmieniłem , bo ja myślałem że sama savanna
Zgadnij co to za auto !?
Mazda savanna rx-3
ale Yooziu mówi że to żaden rx :/ to ja już nie wiem
jakby to było rx-3 to zgadł to porek dg , bo ja na początku myślałem że to jest rx-3 ale to usunąłem i przed chwilą to zmieniłem , bo ja myślałem że sama savanna
Ostatnio edytowano 2 lut 2007, 20:33 przez CheZZy, łącznie edytowano 3 razy
- Od: 28 paź 2006, 18:49
- Auto: MPV 2,0 benzyna 2000r., volvo v50
przypadkiem nie zgadles, bo chociaz model bardzo podobny to nazywa sie inaczej, nie jestem do konca pewny czy nie jest to czasem kwestia nazewnictwa na rozne rynki, bo akurat o tym modelu niewiele w sieci sie mozna dowiedziec, ale probojcie dalej, jak wam sie nie uda dzisiaj odgadnac to rano dam odpowiedz, heh ale bmki i inne odgadujecie raz dwa, a mazde ciezko 

- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
qlesh napisał(a):Mazda 929 Coupe. Dziękuję.
hehe nie ma za co, bo nie trafiles
dam kolejna podpowiedz, oznaczenie jest cyfrowe
Kurde, ale było blisko
Zaraz odgadnę, czekaj...

Zaraz odgadnę, czekaj...
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

qlesh napisał(a):Mazda 818...
ta na zdjeciu to 808 ale nie wiem czy one sie czyms roznily, bardzo podobne sa
Tylnimi światłami, tak jakby 818 przeszła jakiś face lifting. Może jest jeszcze pare szczegółów, ale nie mam dokładnych zdjęć z każdej strony.
Swoją drogą piękne są te starsze coupe`je mazdy
Swoją drogą piękne są te starsze coupe`je mazdy

A to co? Zaznaczam że nie znam odpowiedzi
I am The Stig...
http://jadewblasku.pl
http://jadewblasku.pl
- Od: 27 sty 2007, 12:08
- Auto: Mazda 323F `03
qlesh napisał(a):A po co on tam wjechał?
przecież to oczywiste, że umyć samochód

<center>I am the 6th son of the 6th son of the 6th son I am the borged again son of war
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
Technology's child, daughter of rebellion, son of a bitch blossom of a whore
I am a god-killing virus, destruction with 8 arms, monster with seven severed heads
I am the son of mars, cleansed with infected blood, vile disease walking on 2 legs
The devil made me do it</center>
<center>Moja "Twarzowa Książka"
- Od: 8 kwi 2006, 00:04
- Auto: Mondeo 1.8 Zetec '99
Czolgista napisał(a):przecież to oczywiste, że umyć samochód
Ehh.. po najmniejszej linii oporu, nie lepiej było jechać do myjni?