Czateria...cd
Teraz tak sobie myślę że jak bym wygrał w lotto to zbudował bym taki kompleks gdzie byłby tor do polatania, pas na 1/4 mili, a przy tym szkoła nauki jazdy i doszkalania kierowców z matą poślizgową i bajerami. Na otwarcie darmowy megazlot, muza i kto co chce 

Jak zwykle wszystko dzieje się na południu, my ludzie z północnego wschodu zawsze mamy daleko 

To, że nie ma torów nie znaczy, że nic się nie dzieje 
https://www.facebook.com/BippuPoland
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
https://www.facebook.com/LS4HVIP/
Wsparcie przy wyszukaniu oraz pomoc przy sprowadzeniu części z Japonii
-
Tomek grupa rozwoju forum
- Od: 11 kwi 2008, 15:18
- Auto: Lexus LS400 4.0 V8 1998
Mazda6 GG LF`06 2.0 156,5KM@6676RPM 196,3Nm@4218RPM Noblessgrau
była Mazda Xedos 9 TA KL 2001 AT
była Mazda 323f 2.0 V6 BA
była Mazda 323f 1.6 BG
Teraz otworzyli lotnisko w Szymanach z ładnym nowym pasem, za parę lat zamkną je bo nie będzie chętnych do latania i będzie super miejsce na złoty na mazurach 

Kupiłem na allegro przedmiot i płaciłem przez PayU ale zrobiłem "przelew tradycyjny" i przelałem od siebie z konta sam ,to kiedy się zmieni status z "Rozpoczęto" i info "Zdefiniowałeś płatność, czekamy na informację z banku o zleceniu wpłaty."?
Przelew poszedł przecież już o 16:20
Kiedy to się przemieli?
PS. Możecie mi śmiało odpowiedzieć. Nie mam mazdy.
Przelew poszedł przecież już o 16:20
Kiedy to się przemieli?
PS. Możecie mi śmiało odpowiedzieć. Nie mam mazdy.
Neonixos666 napisał(a):Teraz otworzyli lotnisko w Szymanach z ładnym nowym pasem, za parę lat zamkną je bo nie będzie chętnych do latania i będzie super miejsce na złoty na mazurach
Z podobną nadzieją wszyscy czekają na Radom
Marcin napisał(a):Kiedy to się przemieli?
Jak to był przelew tradycyjny, to pewnie jutro rano.
loockas napisał(a): pewnie jutro rano
Oby,oby bo jeszcze musze zlecenie odbioru zrobić na piątek... zresztą nie będę tu sie rozwodził zbytnio.
W każdym razie trzeba się nakombinować żeby kupić coś na allegro ale żeby była możliwość zmiany kwoty jaka się przelewa. Trwa to długo i niewygodne jest.
Dzięki za info.
Gib ja mam jakieś ~380 Nm. Daj mi seryjne auto w dieslu, które sobie poradzi. Nawet jak będzie miało 600 to mogę podjąć rękawice 

W Japonii i raczej tak zostanie.loockas napisał(a):Gdzie jest obecnie produkowana MX-5?
Neonixos666 napisał(a):a jeszcze parę dni temu było po 19900zł magia
Może ktoś coś odkrył jak oglądał i trzeba się szybko pozbyć zanim się rozejdzie
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Bartek1986 napisał(a):Gib ja mam jakieś ~380 Nm. Daj mi seryjne auto w dieslu, które sobie poradzi. Nawet jak będzie miało 600 to mogę podjąć rękawice
Masz wolnossaka?
Loockas, tak jak życie nie składa się wyłacznie z cudownych przeżyć i innych orgazmów, tak samo i moja jazda samochodem to nie jest wyłącznie nakruwianie spod świateł czy jazda slalomem w ruchu miejskim, przez większość czasu jeżdżę dynamicznie ale normalnie, ale czasem się trafi ktoś komu się bardziej spieszy i można sobie porównać jak co jedzie jak się pociśnie. Czasem. Jest to jakaś odskocznia od zwyczajnej jazdy a nie sposób na nią.
Co do auta, w normalnym ruchu nawet dynamicznym auto rozleniwia, można jechać z obrotami poniżej 2k i nadal w miarę normalnie reaguje na gaz, natomiast jako że charakterystyka jest taka jaka jest do wykorzystania maksymalnych osiągów trzeba jak to Brii napisał redukować, tylko nie zawsze się opłaca bo okazuje się że redukując do 2b przy 70-80 kmh raz że trzeba to zrobić precyzyjnie bo to już okolice obrotów dość wysokich, dwa że na owej dwójce przyspieszam przez sekundę, na trójce natomiast trzeba chwilę poczekać aż się turbodziura skończy, bieg ten jest gupi, za długi do tak niskiego Nm
Stała pod ścianą prężąc kakao
Marianek napisał(a):W Japonii i raczej tak zostanie.
Uhm. Fiat pewnie będzie klepany w EU? To może być szansa dla niego i dla europejczyków, bo powinien być tańszy z racji transportu/akcyzy w przypadku Mazdy.