Post dnia
Rozmówca Prezesa i tak chyba nie zakumał bo pociągnął wątek dalej 

http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 99#1136199
... biją naszych!
Jaksa napisał(a):No ładnie ładnie ....dziekuję za podsumowanie .Enduro napisał(a):ten doktor to zapewne od koni?Super porównanie nie ma co ....Enduro napisał(a): on powinien wiedziec ze jak w zaprzegu jeden kon padnie
... biją naszych!
Pozdor Myjk
madzia6 napisał(a):chodzi mi o jeden problem z klubowiczem "myjk" do którego napisalem prywatna wiadomosc z zapytaniem lecz gosciu mi nie odpisal a minelo (5 dni) wiec dlaczego jest tak jak inny klubowicz wysyla do mnie zapytanie a ja z checia odpowiadam (wiem albo nie wiem) a inny traktuje moja pomoc w ten sposob
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

tco_tm napisał(a):Droga madziu6, Klubowicz "myjk" zostanie pouczony, a w najbliższym czasie dostanie pisemną reprymendę od szefa szefów. Musimy kolektywnie zwalczać takie abnegackie postawy, jakich przykład dał nam wspomniany klubowicz – pisany przez małe "ka"! Czas oczyścić nasze szeregi z wrogiego elementu zakały, kalającego wizerunek uczciwego forumowicza, gotowego stawić czoła każdej prywatnej wiadomości! Odpowiadający – łączmy się!
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE
palik napisał(a):tco_tm napisał:
Droga madziu6, Klubowicz "myjk" zostanie pouczony, a w najbliższym czasie dostanie pisemną reprymendę od szefa szefów. Musimy kolektywnie zwalczać takie abnegackie postawy, jakich przykład dał nam wspomniany klubowicz – pisany przez małe "ka"! Czas oczyścić nasze szeregi z wrogiego elementu zakały, kalającego wizerunek uczciwego forumowicza, gotowego stawić czoła każdej prywatnej wiadomości! Odpowiadający – łączmy się!
je pier***

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Ford Sierra 2,9 24v 4x4 Cosworth BOA :) Ta ze śmiercionośnym napędem... ~200 koni, v6, rwd, spalanie 10l lpg, lans, czego chcieć więcej? :D
- Od: 12 kwi 2008, 21:16
- Auto: -Sierra mk2 2.0 dohc –>2,9 24v6 4x4
-Sierra mk2 2.0 dohc
-Sierra mk1 85r. 2.0 ohc – Coupe GT :D
malutka napisał(a):tco_tm napisał:
Droga madziu6, Klubowicz "myjk" zostanie pouczony, a w najbliższym czasie dostanie pisemną reprymendę od szefa szefów. Musimy kolektywnie zwalczać takie abnegackie postawy, jakich przykład dał nam wspomniany klubowicz – pisany przez małe "ka"! Czas oczyścić nasze szeregi z wrogiego elementu zakały, kalającego wizerunek uczciwego forumowicza, gotowego stawić czoła każdej prywatnej wiadomości! Odpowiadający – łączmy się!

Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
Bimbak napisał(a):ravo jest uprzejmie proszony o nie tworzenie postów typu "w końcu was odwiedzę" i "No teraz to mogę przyjechać do was" bo i tak tego nie zrobi więc po co siać zamęt

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Myjk napisał(a):malutka napisał:
i to takie że obudzisz się tydzień po Sylwestrze u Wineta i zapytasz ile zostało do 24:00
Bimbak napisał:
zazdrość przez Ciebie przemawia
łomatko, taki efekt można osiągnąć jedynie po lewatywie z 45% roztworu spirytusu z wodą. język
Nie żebym próbował...

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
blackspider napisał(a):Kupie kolektor ssacy klze najlepiej wraz z przepustnica
damian626 napisał(a):a od zwyklego kl nie chcesz kompletnego ze wszystkim tanio
blackspider napisał(a):Hehe od zwyklego to mam z poprzedniego silnika i drugi w zapasie mam tez kolektor do klze ale od milenii a do probe ciut za duzy
xXx napisał(a):damian626 tak ma, jak ktoś chce kupić lampę to on wted proponuje [waaaco?] w dobrej cenie![]()

Sprzedam sporo części do MX-6/626 GE KL 
właśnie miałem to wstawić 

no co reklama dźwignią handlu. Nie mam kolektora, ale mam lampę 

eddu2 napisał(a):Witam podłącze się pod temat kolegi zęby nie robić bałaganu na forum. Mam takie pytanie orientujecie sie mniej więcej w jakich pieniądzach da rade naprawić moja małą ryskę na błotniku:) Dzięki POZDRAWIAM
eddu2 napisał(a):http://img135.imageshack.us/my.php?image=zdjcie064td6.jpg
dopóki nie wstawił linka to myślałem, że rzeczywiście mała ryska

Siw-y napisał(a):mała ryska
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
mozemazda napisał(a):witam ,
mam zamiar kupic mazde 323,lub inna albo wogole inny samochod, wiec jestem tutaj,
jeszcze raz pozdrawiam wszystkich
KyRy napisał(a):łoł
tutaj to chyba mało kto Ci poleci coś innego niz MAZDA

-
Gość