karol napisał(a):Animal FLEX
żarłem to kiedyś, niezłe końskie dawki, a ta największa tableta to niejedna prostytutka by z trudnością przełykała

www.mazdaspeed.pl
Dawidoski napisał(a):Pany, mam problem. Przytyłem ostatnio z 5kg, nie w tym problem bo sam nad tym pracowałem, tylko że bardzo dużo poszło mi w brzuch od pępka w dół. Chciałbym zrobić z tego mięśnie i pozbyć się tej "opony" co polecacie?
Dawidoski napisał(a):Pany, mam problem. Przytyłem ostatnio z 5kg, nie w tym problem bo sam nad tym pracowałem, tylko że bardzo dużo poszło mi w brzuch od pępka w dół
Dawidoski napisał(a):, a żeby problem z opona sie nie powtórzył?
karol napisał(a):No ja bym sie tu klucil sprzedaje okolo 5 sztuk dziennie glukozaminy
Magician napisał(a):karol napisał(a):No ja bym sie tu klucil sprzedaje okolo 5 sztuk dziennie glukozaminy
To ile tego sprzedajesz nie jest wyznacznikiem działa tegoż specyfiku![]()
Są w necie badania, które można sobie przejrzeć, na temat skuteczności glukozaminy.
Magician napisał(a):To ile tego sprzedajesz nie jest wyznacznikiem działa tegoż specyfiku
karol napisał(a):BCAA – NIE DZIALA
karol napisał(a):I OK teraz mi wytlumaczcie czy ci wszyscy ludzi ktorzy to kupuja maja efekt plecabo i na tym rosna?
why-supplementing-with-branched-chain-amino-acids-bcaa-pre-workout-will-be-detrimental-to-fasted-trainingMagician napisał(a):A to są jakieś badania, że bcaa nie działa? Nigdy nie słyszałem o czymś takim. Chętnie bym poczytał
JohnnyB napisał(a):poddaje pod wątpliwość cudowne działanie glukozaminy
Magician napisał(a):Jak by ktoś z ciekawości chciał rzucić okiem:
karol napisał(a):czasami mialem 150cap dziennie
JohnnyB napisał(a):Nie piszę co po czym rośnie
Adamos napisał(a):Próbuję coś ułożyć (7 dni by nie było monotonie) ale już mi odbija od tego
nemi napisał(a):Tu masz przykłady:
http://www.wygodnadieta.pl/menu_odchudzanie
Skopiuj sobie i wykonaj w domu . Będzie ciężko .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości