Radex napisał(a):kolega jakoś specjalnie nie zmartwionyptaszor napisał(a):No i ja także witam panów.2 Tygodnie wolnego od swej Ukochanej
Jakoś specialnie zmartwiony nie jestem ale jednak wiadomo dziwne uczucie jest..
www.mazdaspeed.pl
Radex napisał(a):kolega jakoś specjalnie nie zmartwionyptaszor napisał(a):No i ja także witam panów.2 Tygodnie wolnego od swej Ukochanej
ptaszor napisał(a):Wiem ze takie rozłąki są meczące
Wicher napisał(a):Głupio jakoś, kiedy dywanik z prawej strony nie wymaga odkurzania co jakiś czas...
Wicher napisał(a):U mnie fotel pasażera też pusty. Głupio jakoś, kiedy dywanik z prawej strony nie wymaga odkurzania co jakiś czas...
Szyna napisał(a):Jak już tak o tych pasażerach, to najlepszy był mój kumpel. Stoimy raz na parkingu (wszyscy oczywiście Mazdami), przyjeżdża kumpel. Wysiada podchodzi do nas wita się, a drugi kumpel do niego :
Kto to jest tam w samochodzie ?
– Koleżanka, a co ?
A ru...asz ja ?
– Nie
To po co ja wozisz ? 0,5 sek wolniej do setki !
Szyna napisał(a):Jak już tak o tych pasażerach, to najlepszy był mój kumpel. Stoimy raz na parkingu (wszyscy oczywiście Mazdami), przyjeżdża kumpel. Wysiada podchodzi do nas wita się, a drugi kumpel do niego :
Kto to jest tam w samochodzie ?
– Koleżanka, a co ?
A ru...asz ja ?
– Nie
To po co ja wozisz ? 0,5 sek wolniej do setki !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości