Playstation 3 – znajomi w PSN
mówie że prawie wszystkie
jeszcze wytrzymałościówek nie robiłem xD
People_Hate_Me napisał(a):mówie że prawie wszystkiejeszcze wytrzymałościówek nie robiłem xD
Łeeee – to do końca daleko
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ja jestem już w połowie wytrzymałościówek w A i zacząłem je w B. Ale w A mam zaległe mistrzostwa formuły GT. Puchary inne jak złote traktuje jako porażkę.
Kto dziś wieczorem chciałby potrenować online do nastepnego wyścigu w moim turnieju?
Kto dziś wieczorem chciałby potrenować online do nastepnego wyścigu w moim turnieju?
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
brii napisał(a):Łeeee – to do końca daleko
najpierw chce wszystkie inne ogarnąć na złota z A
noucamp napisał(a):Panowie jutro kupię kartę, dziś nie dałem rady a zaraz śmigam znowu do roboty...
A-spec jes prosty jak barszcz... ja teraz osiągnąłem 30 poziom i walcze z vettelem...
kiedy robimy jakiś wyścig
jest niezły myk na zarobienie w C H U J expo i siana... może wiece może nie
GO BIG OR GO HOME
- Od: 12 wrz 2007, 14:27
- Auto: Silvia power :*
Tak myślałem że jest jakiś myk,bo to niemożliwe żebym nie mógł wygrać Formula GT.Wszystko inne na złoto
- Od: 3 mar 2011, 22:15
- Auto: Mazda 6 GJ 2.5 2014
noucamp napisał(a):Panowie dałem [tiiit]...
tekken 5 jest za 69 ziko :/ to tego nie wiem czy ma trofea, moze
marvel VS capcom 2ma trofiki
55 zł
a hard corps jest za 47 ziko....
to co robimykarta kupiona
GO BIG OR GO HOME
Tekken 5 jest z pleja 2 więc na bank nie ma trofeów
- Od: 10 lut 2009, 22:59
- Auto: MX-6 93' KL(F) , rower rockrider 5.2 2012
noucamp napisał(a):Fryzjer napisał(a):Tekken 5 jest z pleja 2 więc na bank nie ma trofeów
szybciej nie mogłeś napisaćjeszcze w porcie gadaliśmy
![]()
chlopcze
no, i prosze mnioe tu nie oczerniac
capcom wlasnie sciagnalem demo wiec zaraz opczaje czy fajny, ale raczej podejrzewam ze trofiki i tak beda nie do zdobycia w nim... CORPS tez zaraz se demo odpale
Może żeby kupić Tekken 6 (ok 130 zl) zróbmy w tym miesiacu zrzute po 40 zl??
Fryzjer napisał(a):chlopczew porcie rozmawialismy na temat tekkena 6 ktory jest na PS3 i ma trifea i platyne latwa. natomiast tekken 5 jest portem z PS2 i nie ma trofików z tego co mi wiadomo nie ma trofików
no, i prosze mnioe tu nie oczerniac
dzieciaku czytaj ze zrozumienie
noucamp napisał(a): noucamp napisał(a):dziś kukne na PSN co jest
Alien breed 1/2/3 dead nation w kosmosiePO 36 ZIKO
MAG 55 ZŁ
battelfild ban company 2 + battlefiln 1942 65 ziko
a może bijatyka
marvel VS capcom 2 55zł
tekken 5 69 ziko
narazie nie chce mi się kukać mini gierek z psn
GO BIG OR GO HOME
ej tam nie kumam cie

dobra pogralem w marvela i corpsa.
marvel – tragedia, grafa straszna gorsza niz na ps2, wydaje mi sie ze trzeba BARDZO lubic bijatyki 2d zeby w to grac...
za to corps calkiem spoko – zaje biscie trudne (we dwie osoby gralismy 30 min co-op i do drugiego checkpointa udalo nam sie dojsc
) klimat kontry ma, w zasadzie od contry różni to tylko grafika. generalnie fajne 
dobra pogralem w marvela i corpsa.
marvel – tragedia, grafa straszna gorsza niz na ps2, wydaje mi sie ze trzeba BARDZO lubic bijatyki 2d zeby w to grac...
za to corps calkiem spoko – zaje biscie trudne (we dwie osoby gralismy 30 min co-op i do drugiego checkpointa udalo nam sie dojsc
No mnie się też marvel nie podoba specjalnie. Jak już mamy kupić bijatykę, to może zostawmy to na przyszły zakup. Odłożymy kasy i kupimy tekkena 6. Czyli ja bym proponował teraz hard cops, a reszte kasy zostawic. Dorzucimy za jakies 2 tygodnie (to juz kwiecien
) po 20zeta i będzie na tekkena. Co Wy na to? No chyba, że teraz dokładamy. Mnie to rybka.