Post dnia

"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
oql napisał(a):co mam zrobic zeby sie pojawilo cos w zbiorniczku wyrownaczym??

Winkle Kotliny http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewt ... 93#p490493
KyRy teraz to się śmiejesz, a niedawno mi to podrzuciłeś 

lukaszek323f napisał(a):nie wszyscy mogą jeździć Mazdą, niech jeżdżą fordami tak jak nokia...

"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG

Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
Autor Wiadomość
zeusik
Miasto: Łapy
Auto: 323f 96'
Wysłany: 22 Lis 2008 | 10:20 Temat postu: Wyciszenie przednich drzwi, głosne stukniecie podczas zamyka
Witam!
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale po kolizji i wymianie drzwi lewych przednich strasznie glosno sie one zamykaja.
Z tylnymi nie ma problemu bo dzwiek jest cos jak "puf!"
Gdy zamykam przednie (zwlaszcza lewe – te wyemieniane) to jest "grrrrgrrr!!".
Czy ktos ma pomysl jak to wyciszyc i jak to u was wyglada. Tak ostatnio mnie to zaczelo wkurzac ;/
EDIT:::
zgodnie z prawem murphego, zapewne nikt nie odpowie
Auto: 323f 96'
Wysłany: 22 Lis 2008 | 10:20 Temat postu: Wyciszenie przednich drzwi, głosne stukniecie podczas zamyka
Witam!
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale po kolizji i wymianie drzwi lewych przednich strasznie glosno sie one zamykaja.
Z tylnymi nie ma problemu bo dzwiek jest cos jak "puf!"
Gdy zamykam przednie (zwlaszcza lewe – te wyemieniane) to jest "grrrrgrrr!!".
Czy ktos ma pomysl jak to wyciszyc i jak to u was wyglada. Tak ostatnio mnie to zaczelo wkurzac ;/
EDIT:::
zgodnie z prawem murphego, zapewne nikt nie odpowie
- Od: 5 sty 2007, 18:46
- Auto: Było : Punto I Prelude II gen Audi 200 5000s , 323F BA , E46 .
Jest : Punto II , Bravo II 1.4 Turbo :)
xANDy napisał(a):Proszę poprawić TEMAT (patrz Regulamin)
Prosze uzupełnić profil
Proszę napisać coś więcej – auto, historia, przebieg, rodzaj jazdy, paliwo....
magdastefa napisał(a):moderatorzeautko ojca, a ojca nie ma póki co (bo na jego prośbę umieściłam zapytanie), niebawem uzupełnię informacje o samochodzie, bo sama to mogę tylko powiedzieć, że zielony jest
![]()
przepraszam za kłopoty
Ach te kobiety...
- Od: 19 kwi 2008, 21:26
- Auto: 323F 2000 DITD 101KM

mnie osobiście ubawił ten tekst Piotrusia, w temacie napisanym cyrylicą, dotyczącym problemu związanego z gniazdem diagnostycznym w 929. nie wiem czy to było aż tak śmieszne, ale ja oplułem sobie monitor w pracy jak to przeczytałem
Piotruś napisał(a):Dobra Niech jakiś technicznie światły opisze, jak zrobić to tamto, potem przemielimy to jakimś elektronicznym tłumaczem i zapodamy ruskiemu
- Od: 21 gru 2005, 12:50
- Auto: 323F BA KF ;)
W NM w temacie o Piotrusia Mx 6, w sprawie kierunków bocznych w błotnikach Porek zbudował bardzo intrygującą koncepcje
z samego rana mnie to rozwaliło

Adaś napisał(a):Hugo napisał:
Dlaczego założyłeś kierunki do góry nogami?
Bo nie robią lewych i prawych.
Porek napisał(a):Robią tylko prawe i dlatego lewoskręt jest jednym z niebezpieczniejszych manewrów
z samego rana mnie to rozwaliło

- Od: 21 gru 2005, 12:50
- Auto: 323F BA KF ;)
Globy napisał(a):Drogi Użytkowniku, rozumiemy, że zależy Ci na błyskawiczny uzyskaniu informacji, jednak na forum MazdaSpeed nie ma jeszcze generacji web5.3, która czyta w myślach

prezes pojechał 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)