a w dodatku te baby na miescie nic nie pomagaja! kreci sie duzo dobrego towaru ale co sie odezwie do takiej to jezyka w gebie zapomina...

www.mazdaspeed.pl
Szyna napisał(a):A nie powiem bo chowają się wyjątki w moich okolicachTylko strasznie ciężko mi do nich dotrzeć xD
nemi napisał(a):Szyna napisał(a):A nie powiem bo chowają się wyjątki w moich okolicachTylko strasznie ciężko mi do nich dotrzeć xD
: kochający mąż kochanej żonie pieszczotliwie przyłożył hantlą po głowie, na skutek czego zeszła ze świata.
nemi napisał(a): Więc może trzeba udać się za miasto?No i dziewczyny ze wsi najczęściej potrafią gotować
.
AmRoZ napisał(a):chłopaki jak myślita była zaprosiła mnie na weselicho ... jakie macie z tym doświadczenia? moja pierwsza jak mieliśmy 18lat ... kontakt ze sobą mamy cały czas ale nie spotykamy się nie widujemy raz na rok może dwa jak jestem na Śląsku to przypadkiem na imprezie się widujemy ... a tu nagle taka propozycja ... jak na kawalera przystało naturalnie się zgodziłembo wiem że się dobrze będziemy bawić ale zdziwiła mnie propozycja
Tomek6 napisał(a):...jeśli się zgodziłeś i wiesz, że będziecie się fajnie bawić to idź i podbijaj parkiet![]()
Radex napisał(a):kolega jakoś specjalnie nie zmartwionyptaszor napisał(a):No i ja także witam panów.2 Tygodnie wolnego od swej Ukochanej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości