Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Ja tam ostatnio próbowałem z ciekawości "Cydr Lubelski" i..... hym takie sobie
z racji że lubię słodkie piwa to twierdze że od reddsa jest gorszy
ale od zwykłego piwa lepszy
Ogólnie szalu nie ma ale da się wypić
Jak wino jabłkowe.
To, co łatwe, nie prowadzi do niczego.
GD – Generacja Doskonała
GD – Generacja Doskonała
- Od: 20 lut 2008, 21:59
- Auto: Mazda 626 GD 2.0i 90 km '92r + LPG
Nie porównuj cydrów z radlerami, bo to inna liga 
Cydr lubelski trochę za bardzo oranżadę przypomina. Z tych sklepowych całkiem dobry jest green mill. Dobry cydr musi być mętny, a takie robi Xenocyd
Cydr lubelski trochę za bardzo oranżadę przypomina. Z tych sklepowych całkiem dobry jest green mill. Dobry cydr musi być mętny, a takie robi Xenocyd
Siw-y napisał(a):Cydr czy to Lubelski czy jakiś inny to smakuje jak tanie ruskie, przez koneserów nazywane szampanem, wino musujące
No właśnie cydr swojski tak nie smakuje. Przede wszystkim nie jest musujący
To można mieć te podpisy czy nie?
Sam nie próbowałem ale widze że tu jeden gościu ma juz w pierwszym swoim poście podpis z linkiem do jakiegos wulkanizatora.
viewtopic.php?f=139&t=173853&view=unread#unread
EDIT:
Hahaha pomyliłem tematy
Sorrki za bałagan
Sam nie próbowałem ale widze że tu jeden gościu ma juz w pierwszym swoim poście podpis z linkiem do jakiegos wulkanizatora.
viewtopic.php?f=139&t=173853&view=unread#unread
EDIT:
Hahaha pomyliłem tematy
Sorrki za bałagan
Szyna napisał(a):Co to takiego cudownego jest w tej wódce ?Bo u nas lada chwila otworzą Kaufland
Za jakiś czas Będziesz krzyczał " wódko pozwól żyć "

- Od: 5 gru 2013, 20:11
- Auto: Xedos 6 ®isto ©oncept, Mazda 323F 2,0 '01 ,
SIMSON SR 2 '59r ,
Suzuki GR650 '83r
Były: Trabant Polo, Fiat 125p, Xedos 6 KF '96
Bashan 250 – skradziony,
Colt '99 1,3,
TDM 850 '01
http://pl.wikipedia.org/wiki/Danzka
Danzka – wódka wytwarzana w Danii.
Jest destylowana z pszenicy oraz dokładne oczyszczonej i zdemineralizowanej miękkiej wody. Kilkakrotnie filtrowana. Nalewana do aluminiowych pojemników (dzięki temu szybciej się schładza), które kształtem przypominają termos. W środku powleczone są one ochronną warstwą, która zapobiega kontaktowi metalu z alkoholem. Produkowana w pięciu wersjach – czystej wódki oraz wódek o smaku cytrusowym, żurawinowym, czarnej porzeczki oraz grapefruitowym. Posiada bardzo łagodny smak, a jednocześnie nie jest słabsza od innych wódek.
http://danzka.com/wp-content/plugins/wq ... php?page=/
Danzka – wódka wytwarzana w Danii.
Jest destylowana z pszenicy oraz dokładne oczyszczonej i zdemineralizowanej miękkiej wody. Kilkakrotnie filtrowana. Nalewana do aluminiowych pojemników (dzięki temu szybciej się schładza), które kształtem przypominają termos. W środku powleczone są one ochronną warstwą, która zapobiega kontaktowi metalu z alkoholem. Produkowana w pięciu wersjach – czystej wódki oraz wódek o smaku cytrusowym, żurawinowym, czarnej porzeczki oraz grapefruitowym. Posiada bardzo łagodny smak, a jednocześnie nie jest słabsza od innych wódek.
http://danzka.com/wp-content/plugins/wq ... php?page=/