Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Napisałem, że "mają tam" czyli w Lwówku problem z utrzymaniem jakości – piłem różne partie Belga, Wrocławskiego, Wiedeńskiego, Książęcego – zawsze to samo, jedna warka świetna, kolejna to dno... Jankesa kupiłem jednego, był niezły (najlepsze co piłem z Lwówka ostatnio), jednak więcej go nie kupie, chyba, że tylko Lwówek będzie w sklepie, hehe.
Gib napisał(a):Ja się dziś raczę Mythosem
Ja ostatnio też – przypomniał mi się smak wakacji – w Grecji było to najtańsze piwo w sklepie

A ja ostatnio polubilem piwo ciemne. Nie wiem czy sa tutaj jacys fani ciemnych piwek. Kiedys bylem do nich sceptycznie nastawiony i nie uwazalem ich za piwo. Teraz mi sie cos pozmienialo w kubkach smakowych i uwazam, ze maja genialny posmak. Ksiazece ciemne itd 
- Od: 15 lip 2014, 18:28
- Auto: CX-7 2.3, 2006 PB+LPG
Dobry Wieczór piłem, ale nigdzie znaleźć nie mogę
. Też lubię ciemne, najczęściej z racji dostępności Fortuna Czarna i Grand Imperial Porter. Czasem też Żywiec Porter. Książęce też czasem wpadnie, moim skromnym zdaniem nie jest aż takie złe jak mówicie 
Ja że jesztem niezdecydowany czy jasne czy ciemne to lubię warke strong
ale uje wycofali z żabki więc dzisiaj perła export wjeżdża .Mam smaka na Namysłów ciemne...
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Krzemol1994 napisał(a):Dobry Wieczór piłem, ale nigdzie znaleźć nie mogę![]()
Ostatnia warka pojawiła się w maju, zapewne już dawno nie ma jej w sklepach. Piwa Pinty nie są rozlewane ciągle, tylko co jakiś czas. Musisz poczekać na kolejny wypust
Gib napisał(a):Żyto lepsze ale miało w xuj osadu na kapslu i szyjce.
może w trakcie transportu ktoś postawił karton odwrotnie? osad, który normalnie zbiera się na dnie się przemieścił? Butelkowe Żytorillo piłem chyba raz, osadu raczej nie było (poza tym co standadrowo na dnie).
Z ciemnych lubię wszystkie czeskie tmave wyroby – Krusovice Cerne, Velkopopvicky Kozel cerny itd. Taki sentyment z młodości

Kiedyś był polski (produkowany w Czechach) Heban. Później zniknął, po jakimś czasie pojawił się ponownie, ale już robiony chyba w DE i kosztujacy ponad 5 zł za butelkę
A u mnie w piwnicy stoją dwa kartony Koźlaka i jeden Fortuny Mirabelki
W sam raz na rozpoczęty urlop
A do tego kilka butelek jakiegoś Sapporo (Premium chyba
), kilka puszek Sapporo Silver (po 8 zł za puszkę
) i jakieś piwo Asahi. Wszystko z Lidla
Zobaczymy co to jest warte...

Były:
Mitsubishi Colt CA4A 1.6 113KM
Alfa 156 1.8 Zender 144+KM
Jest:
Mazda 626 GE Hatchback 1997r. 1.8 105 KM
viewtopic.php?f=314&t=157625
Mitsubishi Colt CA4A 1.6 113KM
Alfa 156 1.8 Zender 144+KM
Jest:
Mazda 626 GE Hatchback 1997r. 1.8 105 KM
viewtopic.php?f=314&t=157625
To wczorajszy zakup. W Carrefourze półka się od tego uginała
Od tego i od Magnusów, które też miały inną etykietę niż ja pamiętam. Lipcowe raczej mi nie posmakowało. Zresztą i Na miodzie gryczanym też już mi mniej smakuje niż kiedyś.
Te Mazurskie mnie zaciekawiło tylko nie wiem kto to robi. Jakaś ogórkowa firma zleciła ale nie mam pojęcia dla kogo ...

Te Mazurskie mnie zaciekawiło tylko nie wiem kto to robi. Jakaś ogórkowa firma zleciła ale nie mam pojęcia dla kogo ...