Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Sezon truskawkowy sie powoli już kończy chyba, on jakiś krótki w cholerę jest...
Ty rób wino, my przywieziemy colę do testów
Najlepiej colę zero, Loockas z Bimbakiem przywiozą 0,25 wódki do drinków i im jeszcze zostanie.
Ty rób wino, my przywieziemy colę do testów

Najlepiej colę zero, Loockas z Bimbakiem przywiozą 0,25 wódki do drinków i im jeszcze zostanie.
Xenocyd napisał(a):Sezon truskawkowy sie powoli już kończy chyba, on jakiś krótki w cholerę jest...
można powiedzieć że sezon truskawkowy kończy się na południu a zaczyna na północy
dzięki temu w PL sezon jest długi
Xenocyd napisał(a):Sezon truskawkowy sie powoli już kończy chyba, on jakiś krótki w cholerę jest...
Od tygodnia do dwóch ma, w różnych miejscach to są różne tygodnie. U Was na zachodzie trochę wcześniej niż u nas na wschodzie
Xenocyd napisał(a):Ty rób wino, my przywieziemy colę do testów![]()
Na jesień będzie gotowe – przy okazji można grilla odpalić
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Gib napisał(a):Truskawki nie są przypadkiem owocem niefermentującym?
http://winodomowe.info/wino-z-truskawek/
-
miro62
Dzisiaj Grolsch, teraz Budweiser
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Gib napisał(a):Zatrudniasz zbieraczki z ukrainy?
Zastanawiam się i nawet dobrze jestem skłonny zapłacić za każdą zebraną łubiankę. Niestety moja plantacja rodzi do dwóch truskawek dziennie jak na razie – może jutro będzie coś więcej
JohnnyB napisał(a):Ognisko nad Wkrą, kiełbaska z ogniska i kilka Żubrów
U mnie podobnie, tyle, że nie ruszałem się z domu i rozpaliłem grilla
Coś tu ostatnio cicho.
Dziś dostałem Bojan Kokosowe, bardzo ciekawy smak, nie wiem jak w większych ilościach do których przywykłem ale jestem miło rozczarowany po przeczytaniu recki w necie byłem bardzo sceptyczny. Tym niemniej nadal jest to piwo ale z bardzo wyczuwalną acz nie dominującą nutką kokosową i nie jest przesłodzone.
Dziś dostałem Bojan Kokosowe, bardzo ciekawy smak, nie wiem jak w większych ilościach do których przywykłem ale jestem miło rozczarowany po przeczytaniu recki w necie byłem bardzo sceptyczny. Tym niemniej nadal jest to piwo ale z bardzo wyczuwalną acz nie dominującą nutką kokosową i nie jest przesłodzone.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Coś tu ostatnio cicho.
gdzie można kokosa kupić? Widziałem w sklepach bojan toporek, ale kokosowego jeszcze nie upatrzyłem.
Na mazurach można się napić piwa czosnkowego.
"Kiedy jade, czuje ulge. Nie czuje zadnych ograniczen..."