Czateria 2025
Dopiero się ciepło robi a Wy już zimę wywołujecie 
Ja śmigałem na takich Kleberach w mazdzie 6 i były gites, ale to bylo w 2014 roku.
Może Nexen Winguard? Albo te dębice Frigo HP2 i spokój.
Ja śmigałem na takich Kleberach w mazdzie 6 i były gites, ale to bylo w 2014 roku.
Może Nexen Winguard? Albo te dębice Frigo HP2 i spokój.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Neonixos666 napisał(a):Ja męczę budżetową wielosezonową Dębicę i jak za te pieniądze nie jest źle ale korci mnie by kupić jako następny komplet Goodyeara i zobaczyć czy jest duża różnicą między oponą ekonomiczną a klasę wyżej.
Kup i daj znać, bo ja na GY letnich oraz na zimowych – złego słowa nie powiem, nie wiem jak się zestarzeją, letnie mają już 4 sezony, zimowe kupione rok temu..
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
Krzemol napisał(a): Kormoranów Snow
Raz kupiłem nowy komplet. Syf nad syfy. Że to sprzedawali jako zimówkę to komuś się chyba oznaczenia pomyliły. Na śniegu słabiutko, na błocie tragedia, na mokrym słabo.
GY wielosezon polecam. Na dwóch autach miałem założone (w Dacii koczą żywot na tylnej osi). Bardzo dobra opona.
Co do największego przebiegu jednym autem – 336kkm w Dacii.
I rośnie. Bezawaryjnie w zasadzie. Cały czas ori sorzęgło. Z większej "awarii" tylko padnięte łożysko w skrzyni. Piąty przełącznik świateł (ale już są po 50zł na necie więc luzik), chyba z 10 zestaw kabli zapłonowych (france gryzą – założyłem w końcu elektroniczny odstraszacz i jest spokój za jedynie 40zł od chińczyków).
No i 11 rok jej stuknął i banan musiał założyć nowy zbiornik LPG
Reduktor wymieniony przy 300km, reszta instalacji od nowości.
Nie no żartowałem przecież, luz. No ja z Kleberów ogółem jestem zadowolony, tak samo miałem dwa komplety całorocznych Quadraxer 2 i jedyne moje zastrzeżenie było że trochę gwizdały na mokrej nawierzchni. Nawet jeżdżąc zimą na narty problemów nie stwierdzono. Ale Lexus ma zbytnie ciągoty do zarzucania tyłem na mokrej nawierzchni więc w jego przypadku raczej na całoroczne się nie zdecyduję 
Grzyby napisał(a):Co do największego przebiegu jednym autem – 336kkm w Dacii
Pytanie dotyczyło auta z największym przebiegiem z ktorym ONO zostało przez Was sprzedane
Ale u Ciebie i tak 30tys w roku przez te 11lat – to można założyć, że jak będziesz sprzedawał 15-o latka, to będzie blisko PIŃCET ..
Może w końcu reduktor wymienisz
Historie mojej młodości :
1120km i zapaliła się rezerwa, niestety wypalanie się częste dpf i miasto nie sprzyja niskiemu spalaniu. Pewnie zostało około 5 litrów jeszcze paliwa bo spalił około 57 litrów. Jutro rano tankujemy znów pod korek zobaczymy ile uda mi się zalać. Ogólnie jestem zadowolony ze spalania przy takim cyklu użytkowania. Potencjał jest na 1500 km na jednym zbiorniku, może kiedyś mi się uda.
Ja kupiłem tego Rapida 1.6 tdi. Pożyczyłem go kuzynowi wczoraj. Machnął szybkie 370 km w nocy i spalanie z dystrybutora wyszło 4.85L/100km. Komedia
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium